7/19/2014

The matto lemmikki-ja lapsiperheeseen.

Olen varmaan tuhat kertaa kironnut mielessäni ja ehkä myös ääneen kaikki meidän olohuoneen edelliset matot. Molemmat matot oli tummia, joten meidän Jedin valkoiset karvat näkyi niissä todella hyvin. Yhdessä vaiheessa jopa imuroin olkkarin maton joka päivä niiden karvojen takia. Sitten ajattelin, että nyt riittää ja rupesin etsimään täydellistä mattoa. Keittiössä meillä on nykyään muovimatto, joka on aivan passeli siihen tilaan kun koirat mussuttaa siinä kanansiipiä ja mun kokkailuissa lentää lattialle millon mitäkin. Muovimattoa en kuitenkaan olkkariin halunnut ja onneksi löysinkin täydellisen maton Hobby hallista. Maton raidat eivät olleet niin kirkkaat kuin kuvittelin, mutta tyytyväinen olen silti hankintaani. Matto on villaa ja todella ihanan tuntunen jalan alla. Ja mikä tärkeintä siinä ei näy koiran karvat. Lisäksi kirjava väritys toimii, jos koira tai lapsi sattuu oksentamaan matolle, sinne se hukkuu värien sekaan. Täydellinen matto.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, minäkin tykkään siitä todella paljon. Ja ainakaan vielä en ole ehtinyt edes kyllästyä siihen, mikä on kyllä ihme :)

      Poista
  2. Kivan maton oot löytäny! Meillä on sama ongelma, vaikkakaan ei löydy koiraa. Sitä meille sopivaa, sopuhintaista ei vielä oo tullu vastaan.

    VastaaPoista