5/07/2014

Itsetehty mobile

Mobile on vihdoinkin päässyt kattoon asti. Mobileprojektin aloitimme mieheni kanssa jo viime vuonna ja taaskaan ei kirosanoilta vältytty (mikä nyt on täysin normaalia, kun tekijöinä on kaksi hyvin lyhytpinnaista tyyppiä) Mobilen ohje löytyy täältä.Pätkiksen huoneeseen on löytänyt tiensä myös karlsson:in fläppikello, josta minä ja mieheni olimme haaveilleet jo pitkään. Kello löytyi sattumalta alkuvuoden aleista. Ajan ja päivämäärän säätäminen tosin oli minulle aikomoista rakettitiedettä, mutta sekin onnistui lopulta. Pätkiksen huone on aikalailla sellainen kun sen haluaisinkin olevan eli värikäs ja täynnä katseltavaa. Voi vaan olla, ettei meidän likkamme pääse koskaan kunnolla leikkimään tässä huoneessa. Mutta enempää en paljasta, lisää tuosta aiheesta sitten seuraavassa postauksessa.
8 kommenttia:

 1. Onpas ihana mobile! Pätkiksen huone näyttää muutenkin kivalta.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen huone Pätkiksellä, miekin haluun tuollaisen huoneen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti mobile! Mäkin oon haaveillut tuosta Karlssonin kellosta, mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Muuttopuuhiako teillä tiedossa, ootko saanut miehesi suostuteltua ostamaan sen sun unelmien vanhan talon? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei mekään oltaisi raaskittu täyshintasena ostaa, mutta Helsinkin Sokosella oli näitä kelloja muutama -50% alessa, joten ei voitu jättää tilaisuutta käyttämättä.
   Ehkä voisi olla jotain muuttopuuhia edessä jossain vaiheessa ;)

   Poista
 4. Hieno mobile ja tosi kiva koko Pätkiksen huone..:)

  VastaaPoista