5/28/2014

Arvonnan voittajaKiitos kaikille arvontaani osallistuneille. Vihdoin ja viimein arvonta on suoritettu. "Onnettarena" toimi mieheni ja voittaja on...
Athena. Onnea voittajalle, laitan sinulle pian sähköpostia.Viime päivät ovat olleet taas aika hektisiä, eikä sitä kuuluisaa omaa aikaa tunnu oikein löytyvän.
Iso kiitos tsemppauksista, joita olitte viime postaukseeni jättäneet. Niitä lukiessa tuli oikeasti hyvä mieli. Pätkis ei onneksi kärsi koliikista, mutta nyt epäilemme, että hänellä olisi refluksia tai allergiaa. Sen verran itkuista ja tuskaista on Pätkiksen olo välillä. Peukut kuitenkin pystyyn ettei olisi kumpaakaan.

3 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Ja tsempit täältäkin vauva-aikaan. Refluksivauva (saimme vaavimme kylläkin vasta 7 kk ikäisenä) ei tosiaan ole helppo, toivotaan ettei pätkiksellä olisi kyseistä vaivaa. Lohdutuksena se ikivanha sanonta, että onneksi homma menee ohi ja aika kultaa muistot. Oltiin miehen kanssa aikoinaan melko puhki mutta nyt taas iloisella mielellä haaveilemme perheenlisäyksestä. Hulluutta kai. ;) :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!
  Voi noita pätkiksen silmiä♥

  VastaaPoista
 3. Ihana pätkis <3 Toivottavasti asiat alkavat selvitä pikkuhiljaa.
  Jos jaksat ottaa haasteen vastaan, niin blogissani olisi sinulle sellainen http://arjentimantteja.blogspot.fi/2014/06/haaste-viisi-kysymysta.html

  VastaaPoista