2/02/2014

Yövalo vauvalle

Lähes kaikki vauvahankinnat on nyt tehty ja suurin osa on ostettu käytettynä. Mieleistä yövaloa ei kuitenkaan löytynyt käytettynä eikä Ikeankaan halvasta valikoimasta löytynyt sopivaa.


 1.Zzzoolight Norsu valaisin  2.Heico iso sienilamppu  3.Heico sienilamppu  4.Heico pupulamppu

Sieni, pupu vai norsu..? Siinä vasta pulma. Minulle kelpaisi jokainen. Mieheni kelpuutti vain yhden; norsun, joka on kyllä kieltämättä minunkin lempparini. Se menee jossain vaiheessa hankintaan.
Ihan heti yövaloa ei välttämättä tarvita, sillä Pätkis tulee nukkumaan ainakin ensimmäiset puoli vuotta meidän kanssamme makuuhuoneessamme. Tietysti se voisi olla kätevä jo meidänkin makkarissa, sillä öisin pitää kuitenkin heräillä syöttämään, eikä itseänikään innosta katsella kirkasta valoa keskellä yötä.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi2/02/2014

  Onpas ihana tuo norsu valaisin! :) Tarviikin harkita omalle ostoslistalle vauvan yövaloksi, on jotenkin niin söpön ja silti simppeli!

  http://www.lily.fi/blogit/jannikas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Varmasti myös semmonen mistä lapsi tykkää vielä vähän isompanakin.

   Poista
 2. Ihania yövaloja!! Mä oon meinannut klikata ostoskoriin joskus tuon pupun, mut sit käytiin ikeassa ja tylsä pistokerasiaan laitettava tötsä lähti mukaan toimittamaan samaa virkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin melkein sorruttiin ostamaan Ikeasta yövalo halvan hinnan takia. Mut jos nyt kerrankin ostaisi jotain hieman laadukkaampaa ja sellaista mihin ei toivottavasti kyllästy ihan heti.

   Poista
 3. Heicon sienilamppuja oon ihastellut mut tuo norsu on ihan uus tuttavuus. Ja suloinen onkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zzoolight:lla on kyllä kaikki ihania valaisimia.

   Poista
 4. Vautsi miten ihania :D Harmi kun ei ole vauvaa, ei ihan itselle viitsi ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ainakin voisin tommosen ostaa vaikka ei olisi lasta tulossakaan :)

   Poista