2/28/2014

SairaalasukatHelmikuun viimeinen päivä ja täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena, laskettuun aikaan on enää viikko. Katselin yhtenä päivänä Yle Femmalta Apua, meille tulee vauva-ohjelmaa ja huomasin yhä ajattelevani, että ei hitto, ei minusta tuollaista pientä ihmistä vaan voi syntyä.
Meidän vauvaa on seurailtu koko raskausajan tarkkaan pienen kokonsa takia. Kävimme maanantaina ultrassa ja vauvan painoarvio 2400g ja lasketun ajan arvio oli 2500g.
Seuraava käynti on 6.3 eli päivää ennen laskettua aikaa. Pelkään, että ne haluavat ensi kerralla käynnistää synnytyksen. Viime käynnilläkin yksi lääkäri oli jo valmis käynnistämään, itse en ymmärrä miksi, kun minulla ja vauvalla on kaikki hyvin. Kai se on vaan se pieni koko.

No jokatapauksessa jännityksellä odotan ensi viikkoa ja sairaalakassi lähtee varmasti mukaan. Vielä pitäisi tehdä villasukat valmiiksi ja heittää kassiin. En todellakaan voisi kuvitella käyttäväni niitä sairaalan sukkia, ne on niin hirveitä. Villasukat on siis ihan ehdottomat, muilla tavaroilla ei ole niin väliä.
Itselläni on sellainen tunne, että Pätkis ei synny vielä muutamaan viikkoon. Olisin kyllä jo valmis synnyttämään. Olo alkaa olemaan tukala, nukun huonosti ja selkäkin on aivan hajalla.
Viime yö oli aivan hirveä, koska Pätkis potki mua kolme tuntia ja piti korkeintaan 10 minuutin taukoja. Olisipa ensi yö parempi.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja voimia tulevaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niitä varmasti tarvitaan.

   Poista
 2. Näillä maallokon tiedoilla luulisi, että pienokaisen olisi hyvä olla masussa kasvamassa, mutta kyllä ne lääkärit tietää nämä asiat paremmin..:)
  Meillä poika 1. painoi syntyessään 2.500 kg ja on nyt ISO mies..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelisin, mutta saas nähdä. Minäkin olin pieni syntyessäni ja ihan normaalisti kasvoin, mitä nyt tämmöseksi tapiksi jäin :)

   Poista
 3. Pelkäävät kai että vauva saa liian vähän ravintoa, että napanuora ei toimi kunnolla. Näin ainakin jollain. Mutta hei, tsemppiä loppurutistukseen. Kohta on käärö jo sylissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän menessä kaikki napanuoran virtaukset on onneksi ollut kunnossa.
   Kiitos paljon :)

   Poista