1/20/2014

Ilon jäljillä

Minneköhän se ylitsepursuava ilon- ja onnentunne katosi..?
Varmaankin jonnekkin alaselän-, hartioiden- ja jalkakivun varjoon. Tai sitten siihen polttavaan närästykseen joka tulee ruuasta kuin ruuasta. Tai ehkä sitten se katosi niihin öihin kun en ole saanut nukutuksi Pätkiksen potkujen takia.


Saako raskaana ollessa oikeasti valittaa? Saa! Sanon minä! Tunteiden purkaminen helpottaa, vaikka kuulijalla ei ole niin mukavaa kun luettelet kaikki säryt ja vaivat. Ja jos huomaat etteivät ympärilläsi olevat ihmiset jaksa enää kuunnella valitusta niin jatka sitä netin vauvapalstoilla.
Olen huomannut, että noista palstoista on paljon apua mutta ne lietsovat myös turhaa pelkoa. Toisinaan minusta myös tuntuu, etten voi ilmaista siellä mielipidettäni niin kärkkäästi kuin tahtoisin.
No onneksi minulla on tämä blogi. Siis tämä jota en ole jaksanut päivittää aikoihin. Anteeksi siitä. Mutta tosiaan nämä kivut ovat vieneet minusta kaikki voimat. Varasin tiistaiksi ajan yksityiselle lääkärille, en sille minun neuvolalääkärilleni, jolle en osaa puhua yhtään mistään.
Toivon, että saisin lääkäriltä edes jotain apua. Kyseinen lääkäri on erikoistunut akupunktioon, joten toivon, että hän löytäisi minulle avun esimerkiksi sitä kautta.

Laskettuun aikaan on enää 7 viikkoa. Voi hurja kuinka vähän!
Kävin viime viikolla ylimääräisessä ultrassa pienen sf-mittani takia sekä pienen painonnousuni takia. Pätkiksen mitat olivat kuitenkin hyvät ja lapsiveden määrä sekä istukan virtaukset olivat normaalit. Ainoastaan paino oli hieman alakäyrän alla, mutta siitä ei tarvitse kuulemma huolestua. Neljän viikon päästä on vielä yksi ultra. Silloin pitäisi varmaan jo nähdä miten päin Pätkis on sinne asettunut. Nyt Pätkis heittää mahassa vielä kuperkeikkoja päivät pitkät.

Toivon, että löytäisin tulevalla viikolla jostain hieman energiaa tehdä juttuja, joita pitäisi tehdä ennen Pätkiksen syntymään. Vaatteet olen jo pessyt, mutta kestovaipat odottavat vielä pesua. Lisäksi minulla on vielä "muutama" ompeluhomma, mutta tapani mukaan ne taitavat jäädä viime hetkille.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) sitä todellakin tarvitaan.

   Poista
 2. Anna palaa ja valita vaan :) Nelliinan vaatehuoneen Niina on myös raskaana ja hänenkin blogissaan luki että kannattaa pysyä poissa vauvapalstoilta, tulee vain ylimääräisiä pelkoja ja huolia. Koita jaksaa, enää 7viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mä en tiennytkään että hänkin on raskaana. Pitääkin käydä lukemassa hänen blogiaan :)

   Poista