12/12/2013

Koiralle lahjaksi

Tänään postilaatikossa odotti uusi Musti&Mirri mainoslehti. Meinasin heittää sen suoraan lehtikoriin, mutta onneksi en tehnyt niin.
Musti&Mirri on tehnyt yhteistyötä Ivana Helsingin kanssa ja luonut Bibi&bim tuotesarjan.
Minä tykkään, vihdoinkin jotain erilaista. Erityisesti ihastuin sarjan lemmikkipeteihin, harmi vaan että meidän kumpikaan koira ei osaa nukkua sellaisessa.
Ja kyllä meille tuommoiset emalikipotkin kelpaisi koiran ruokakupeiksi.


Bibi&bim emalipurkki / Bibi&bim emalikuppi / Bibi&bim kupinalusta / Bibi&bim peti

Tiedän, että on ihmisiä joiden mielestä on hölmöä ostaa lemmikille joululahja. Mutta minulle koiramme ovat perheenjäseniä ja haluan myös hemmotella niitä, vaikka ne eivät asiaa varmaankaan edes tajua.
Yleensä olemme ostaneet koirille jotkut herkut tai lelut. Ja koirat saavat itse repiä pakettinsa auki ja se vasta hauskaa onkin.




       Rukka snowlake hybridipuku / sparka-pehmolelu Ikea / Thundershirt 
Kong extreme goodie bone/ Pooch&Mutt miniluukeksit


Vielä en ole hankkinut koirille mitään. Buffy tarvitsisi uuden puvun pakkasille, meillä villapaitaa tai pukua aletaan käyttää jo aikaisin syksyllä. Buffylla on todella lyhyt turkki ja se tärisee helposti jos sillä on kylmä.

Leluja koirille on nykyään vaikea ostaa, sillä Buffy omii Jedinkin lelut. Ja muutenkin Buffyn hampaissa kestäviä leluja on harvassa. Kong:in tuotteet olemme todenneet parhaiksi.
Jedillä taas kestää lähes mikä tahansa lelu ja yksi Jedin suosikkileluista oli ennen Buffyn tuloa perheeseen Ikean pallo.

Herkut ovat tietysti hyvä joululahja ja minä olen tykästynyt Pooch&Mutt makupaloihin.
Ainakin meidän ostamat Fresh brath namit tuoksuvat hyviltä ja lisäksi kaikki sarjan tuotteet on valmistettu vain luonnollisista ainesosista. Purkitkin ovat minusta kivannäköisiä ja namit pysyvät niissä hyvin tuoreena.

Yksi uusi tuote Musti & Mirrin lehdessä epäilytti minua hieman, Thundershirt-paita, joita löytyy niin koirille kuin kissoillekkin.

"Thundershirt-paidan toiminta perustuu jatkuvaan hellään paineeseen, joka luo turvallisuuden tunnetta ja rauhoittaa koiraa tilanteessa, jossa se kokee itsensä levottomaksi."

"Manttelia voi käyttää mikäli koirasi kärsii ukkosen, ilotulituksen, yksinäisyyden, matkustamisen ja häkissä olon pelosta. Mantteli sopii myös tilanteisiin, joissa koirasi on yli-innokas, haukkuu liikaa tai sillä on muita rauhattomuutta aiheuttavia ongelmia. "

Netistä löytyy myös videoita tuotteesta.
Meillä kumpikaan koira ei erityisesti pidä ilotulitusten paukkeesta, mutta onneksi ne eivät myöskään ahdistu liikaa niistä. Ehkä tuote voi todellakin toimia ja pelastaa jonkun koiran päivän sitten rakettien paukkuessa uutena vuotena.


Huom. tämä postaus ei ole maksettu mainos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti