12/05/2013

Joulukortteja Justinin säestyksellä

Arvaatkapa mikä minulle on tänä vuonna tuonut joulutunnelman? No tietysti maahaan satanut lumi, mutta myös Justin Bieber. Näin on ollut jo useampana jouluna. Niin tiedän, kuulostaa hieman huvittavalta. Justinin joululevy on kuitenkin lempparini, siinä on sopivasti herkkiä biisejä ja sitten vähän menevämpiä. Ja voiko joku muka väittää, että Justinilla ei olisi hyvä ääni...

Tykkään kyllä suomenkielisistäkin joululauluista, mutta niissä on vaan yksi pieni vika: ne rupeavat väkisinkin itkettämään. Eräät rakkaat serkkuni tekivät vuosia sitten pienen lauluyhtyeensä kanssa kauniin joululevyn. Ja voitte vaan arvata mikä on lopputulos sitä levyä kuunnellessa. En ole vielä uskaltanut kaivaa levyä kaapista, sillä nenäliinoja ei taida olla tarpeeksi.


Eilen askartelin joulukortteja kolme tuntia ja en voi kuin ihmetellä miten sain aikaa kulumaan niin paljon. Ja kortit eivät edes tulleet valmiiksi.
Tänään postikin oli tuonut Niklastar-blogin arvonnassa voittamani Walldesignin joulukortit.
Kortteja olikin enemmän kuin odotin, mukava yllätys. Tykkään. Taidan kuitenkin lähetellä kortteja eteenpäin vasta ensi jouluna.
Walldesignin joulukortit ovat siitäkin mainioita, että joulua on kirjoitettu kieliopillisesti oikein eli pienellä alkukirjaimella. Minä olen aina kirjoittanut joulua isolla alkukirjaimella. Ja arvatkaapa onko siitä tullut sanomista mieheltäni, jolle oli koulussa oikein kunnolla painotettu, että se kirjoitetaan pienellä. Nykyään minäkin kirjoitan sen pienellä, ihan vaan mieheni mielenrauhan takaamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti