11/10/2013

Viledan mikrokuituliinat testissä

Pääsin Buzzadorin kautta testailemaan uusia Viledan mikrokuituisia siivousliinoja. Tunnustan olevani siivoushullu ja haluaisin, että meidän koti olisi aina tiptop. Mutta eihän se millään ole mahdollista kun kotoa löytyy mies sekä koirat, jotka sotkevat. Ja itsekkin syyllistyn toisinaan moiseen toimintaan.

Yhdeksi lempparikseni liinoista osoittautui Pad-liina, jolla voi pyyhkiä telkkarin ja tietokoneiden ruudut ilman puhdistusaineita.
Elämä helpottui kummasti kun ei tarvitse enää suihkia ruutuihin mitään.
Toinen lempparini on Universal-liina, jolla saa pölyt pyyhittyä loistavasti. Olen aiemmin käyttänyt jotain huonoa halpis liinaa, mutta tämä nyt tämä Viledan siivousliina tulee korvaaman sen.


Keittiöliinassa on kaksi puolta; pehmeä puoli irroittaa rasvaisen lian, kuivaa ja kiillottaa. Hankauspuoli taas irroittaa pinttyneen lian ja kerää murut. Tykkäsin tästäkin liinasta, mutta väri tuo miinuspisteitä, en vaan tykkää. Ja liina oli myös mielestäni turhan iso.


Kylpuhuoneen sieniliinassa on kaksi puolta, nukka puolella pestään ja toisella puolella kuivataan kiilloitetaan.
Liina tekee juuri sen mitä pitääkin, tämäkin tuote jää siis pysyvästi meidän siivouskaappiin.


Ikkunaliinaa en osannut käyttää siis pitääkö se kastella vai pitääkö sillä kuivata? Vai täh? En ymmärrä, ehkä vielä joskus opin käyttämään sitä.

5 kommenttia:

 1. Hmm, mitähän silmälasit tykkäisi tuota PADista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että voisivat puhdistua sillä. Pitääkin testata äitini laseihin.

   Poista
  2. Kerrohan sitten! Minulla on nimeltään vielä paras vehje ja tapa hieman hakusessa :(

   Poista
 2. Mikrokuituliinat on niin kätsyjä, voisin melkein pyytää joulupukiltakin pläjäyksen niitä! :) Veikkaan että tuolla alimmalla onnistuu hyvin etenkin ikkunoiden kiillotus pesun jälkeen. Ei jää pisaroiden jälkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne näköjään on, mut sellaisiin halpiksiin en enää sorru, ne ei vaan toimi niin hyvin. Pitääpä koittaa käyttää tuota ikkunaliinaa niin, kiitos vinkistä :)

   Poista