11/08/2013

Soijarouhe-papupihvit

Nämä herkulliset pihvit sopivat loistavasti hampurilaisen väliin.


Soijarouhe-papupihvit n.7-10kpl

- 1 dl soijarouhetta
- puolikas kasvisliemikuutio
- 1,5 dl kiehuvaa vettä
- 1 sipuli (salotti)
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 tlk kidneypapuja
- 1 kananmuna
- 3-4 rkl korppujauhoja
- 1-2 tl paprikajauhetta
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 tl cayennepippuria
- tarvittaessa ripaus suolaa

Kiehuta vesi ja lisää siihen soijarouhe sekä puolikas kasvisliemi. Anna nesteen imeytyä.
Huuhtele pavut ja hienonna ne. Suosittelen käyttämään tähän sauvasekoitinta tai blenderiä.
Hienonna koneen avulla myös sipuli sekä valkosipulinkynnet.
Yhdistä soijarouhe, pavut sekä sipulit. Lisää kananmuna, korppujauhot sekä mausteet. Maista ja lisää
tarvittaessa suolaa.
Paista pihvit öljyssä pannulla keskilämmöllä noin. 15 minuuttia. Voit valmistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Itse tykkään kuitenkin enemmän pannulla paistetuista pihveistä, sillä pinnasta tulee rapeampi.

2 kommenttia:

  1. Jännä juttu että raskaana ollessa on aamusin just tasan niin nälkä, et voisib vaikka heti imasta tällasen ihanan burgerin naamaan :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen taas nykyään super huono syömään aamusin, en tiedä johtuuko tästä raskaudesta. Mut ehkä asia korjaantuu loppua kohden :)

      Poista