9/18/2013

Valkoisemmat hampaat

Pääsin Buzzadorin kautta testaamaan uutta Pepsodentin White Now Gold hammastahnaa. Tuote olikin minulle jo ennestään tuttu. Lisätietoa Buzzadorista täältä..


Minä en todellakaan omaa mitään täydellistä hymyä ja jos joku pyytää hymyilemään valokuvissa niin, että hampaat näkyvät näytän lähinnä irvistävän rumasti. Nuorempana jopa vihasin hampaitani niin paljon, että peitin nauraessani suuni aina, ettei kukaan vain näkisi hampaitani. Hampaissani ei kyllä ole juuri muuta vikaa kuin tuo väri ja se ei ole mikään valkoisin. Olenkin päättänyt, että jos ja kun menemme joskus mieheni kanssa naimisiin haluan sitä ennen hampaidenvalkaisun. Onneksi sitä päivää odotellessa voin käyttää näitä valkaisevia hammastahnoja.


White now goldin luvataan valkaisevan hampaat välittömästi ja tämä todellakkin on totta. Valkoisuus on tosin vain väliaikaista. Pitkällä käytöllä hampaat tuote voi poistaa tummentumia. Olen käyttänyt tätä tuottetta noin 3 kuukautta enkä vaihtaisi sitä toiseen. Vaikka vannonkin luonnonmukaisuuden nimeen, on hammastahna sellainen, jossa uskon koviin aineisiin.
Suosittelen ehdottomasti testaamaan white now goldia.

2 kommenttia:

  1. Eikä, minäkin olisin halunnut päästä testaamaan tätä! Mutta ehkä ostan tätä kaupasta kokeiluksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, ei ole edes mitenkään kauheasti kallimpaa kuin perustahnat.

      Poista