9/02/2013

Kolmas koira


Me päätimme hankkia vielä yhden karvakorvan, tällä kertaa se tosin on sellainen joka ei hauku eikä pure. Vedettävä puinen lelukoira löytyi kirpputorilta eikä paljoa kustantanut. Tämä koira ei myöskään vaadi mitään ja onneksi niin sillä Buffyssa on ollut yli kuukauden aikamoinen hoitaminen. Buffylle kun iski tassutulehdus. Tassuja pitää putsata 2-3 kertaa päivässä ja Buffyn on pidettävä koko ajan kauluria.
Ei siis todellakaan kivaa Buffylle eikä meille.
Nyt tassut alkavat jo näyttää paremmilta, en tiedä onko eläinkaupasta ostetuilla valkosipulikreikanherne tableteilla jotain tekemistä asian kanssa. Kyseisiä tabletteja kun suositeltiin tassutulehduksen hoitoon. Eläinlääkäristä saadut antibiootit olivat ainakin yhtä tyhjän kanssa tai sitten niitä olisi pitänyt popsia hyvin pitkä kuuri. Toivotaan, että saamme tulehduksen selätettyä ennen syksyn sateisia ilmoja.
Olen muuten aivan kokonaan unohtanut esitellä teille matkamuistot, jotka ostimme Samoksen lomalta, kreikkalaiset pahviukot. Niin hauskat ja ukkojen paketitkin ovat hienot, ne taitavatkin jossain vaiheessa päätyä kehyksiin ja tulevaan lastenhuoneeseen.

4 kommenttia:

 1. Heitin sulle haasteen mun blogissa. Käy kurkistamassa, jos jaksat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Haasteeseen on vastattu :)

   Poista
 2. Olen uusi lukijasi ja ensimmäiseksi haluan toivottaa sinulle ONNEA♥ tulevasta vauvasta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista