6/08/2013

Terassi vai etelän aurinkoon?

Tämän piti olla jo selvä homma, me rakennetaan isompi terassi. Mutta ei, mies keksi jostain, että voitaisiin mennä Tallinnaan kylpylälomalle ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Kylläpä on halpoja noi äkkilähdöt etelän lämpöön. Nyt tässä sitten pohditaan rakennetaanko terassi vai lähdetäänkö etelään.

                                                                     
                                                                        
                                        Kumman sinä valitsisit?


7 kommenttia:

 1. Hirveä valinta...:D. Ehkä terassista olisi enemmän iloa lopulta, mutta voin kuvitella kuinka sitä rakentaessa voi kirota, ettei makaa siellä ihanalla etelän rannalla kylmä juoma kätösessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siitä olisikin, mut löhöily rannalla houkuttaa ehkä hieman enemmän :)

   Poista
 2. Mä valitsisin sen terassin, vaikka etelänloma oliskin rentouttavampi vaihtoehto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääk tää on oikeasti aika ahdistavaa, olen koko kevään ja alkukesän kironnut meidän pihaa ja haikaillut terassia. Mutta nyt oikeesti houkuttaisi niin paljon lähteä ulkomaille, kun ei moneen vuoteen olla oikein oltu missään.

   Poista
 3. Etelä, jos siellä teilläpäin on yhtä huono sää kuin täällä! Viime viikolla oli maksimissaan +21, mutta pääasiassa vain +15. Ja tämäkään viikko ei näytä alkavan kovin loistavasti; sataa ja vain +14!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että otetaan äkkilähtö. Tuo juhannusviikon sää ei näytä kauhean houkuttelevalta, toki se voi vielä muuttua. Pitää melkein toivoa, että täällä suomessa olisi juhannuksena hyvät ilmat, että kaikki parhaat äkkilähdöt ei menis :)

   Poista
 4. Anonyymi6/11/2013

  Terassista olisi enemmän iloa... matkalle pääsee vaikka myöhemminkin :)

  VastaaPoista