6/14/2013

Dedä dukosha

Yksi syy lähteä äkkiä ulkomaille: heinän kukinta. Mulla ei ikinä ole ollut näin pahoja allergiaoireita. Nenä vuotaa, silmiin sattuu, pää on kipea ja kurkku aamusin tosi kipeä. Ulos ei huvita mennä, kun siitä seuraa vaan pahempi aivastelu- ja niistämismaraton. Jippii mikä ihana kesä! Päivän kohokohtia on treffit sinisen sarvikuonon kanssa.
Toivottavasti ensi viikolla istun jossain lämpimässä paikassa kaukana Suomen heinistä.

4 kommenttia:

 1. Olen selvivnnyt aiempina vuosina ilman huomattavia oireita (nenäni kyllä vuotaa lähes aina, joten vaikea erottaa mistä milloinkin johtuu) mutta tänä kesänä silmäni ovat kutisseet kamalasti. Jonkun allergian olen sitten onnistunut kehittämään. Mukavaa tulevaa heinäpakoreissua jo tässä vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama homma, nenä vuotaa lähes aina. Mullakin puhkesi nyt oikein kunnolla heinäallergia ja mä kun luulin, että sellaista ei enää tulisi mun ikäisille. Väärässä olin ja nyt sain kunnon lääkkeet, jotka toivottavasti auttaa paremmin. Toivottavasti sullakin olo kohenee kun pahin heinäaika on mennyt ohi.

   Poista
 2. Sininen sarvikuono löytyy täältäkin! Allergiaoireet onneksi helpottui, kun sain reseptillä voimakkaat lääkkeet! Onneksi pääsette sinne ulkomaille pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä aivan sarvikuono-fani, se on loistava :)
   Minäkin sain kunnon lääkkeet ja jo kolmessa päivässä oireet on lähes hävinny. Mutta ulkona olemista en siltikää vielä voi nauttia, heti alkaa aivastuttamaan.
   Ehkä se meri-ilmasto häätää allergian pois edes vähäksi aikaa.

   Poista