5/05/2013

Kasvishampurilaiset á la Hälsans Kök

Tällä viikolla tein kasvishampurilaisia tai siis itse en tehnyt juuri mitään sillä mieheni leipoi sämpylät ja pihvit olivat Hälsans kök:in. Olen siis mukana Buzzadorin Hälsans kök kampanjassa, tämän linkin takaa saat lisätietoa miten voit itse liittyä buzzadoriin ja päästä testailemaan erilaisia tuotteita.
Hampurilaisia oli maistelmassa aika vaativa joukko, erityisesti isäni on melko vannoutunut lihansyöjä. Hampurilaisten väliin laitettiin Hälsans kök:in Burgerpihvejä sekä schintzel kasvisleikkeitä. Molemmat tuotteet olivat oikein hyviä. Burgerpihveissä oli hyvä maku ja rakenne. Pihvit maistuvat melkeinpä lihaisilta. Leikkeet sopivat myös loistavasti hampurilaisen väliin. Kaikki ruokailijat pitivät myös molemmista pihveistä. Veljeni vatsa tosin meni sekaisin tuosta ruoasta, epäilen, että se johtuu noiden tuotteiden kuitumäärästä.
Burgeripihvejä tulen varmasti ostamaan joskus jatkossakin. Molemmat tuotteet sopivat mielestäni mainiosti ihmisille, jotka eivät normaalisti juuri syö kasvisruokaa, maku on nimittäin sen verran "lihaisa".

5 kommenttia:

 1. Liityin itsekin buzzadoriin, kun luin blogistasi tästä kampanjasta. Toivottavasti pääsen mukaan johonkin testiryhmään, tuurillani vain johonkin savulihanötkötti -kampanjaan :D Yäks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan ettet saa ensimmäisenä kutsua mihinkään grillimakkara kampanjaan :) Mulla kesti muuten yli puoli vuotta ennen kuin sain ensimmäisen kampanjakutsun. Sen jälkeen olen saanut 2 kampanjakutsua, joista toiseen olen tarttunut, toisessa olisi itse pitänyt maksaa hieman tuotteesta, kun kyseessä oli sähköhammasharjan testaus.

   Poista
 2. Mullehan tapahtui myös ihan sama, että meni vatsa sekaisin noista pihveistä, mutta omalla kohdalla en usko sen johtuneen kuidusta, koska syön muutenkin paljon kuitupitoista ruokaa.. Vähän epäilen, että omalla kohdalla johtui soijan ja vehnän sekoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muuten maistaa tuollaisia Anamman kasvishampurilaispihvejä myös! Ne ovat ihan älyttömän hyviä myös eikä niistä tule ainakaan itselleni mitään mahaoireita! Eilen juuri tehtiin mökillä hampurilaisia, mihin pistettiin väliin kyseiset pihvit! http://anamma.eu/sv/vegoburgare.php (En löytänyt suomenkielistä sivustoa) :)

   Poista
  2. kiitos vinkistä :) pitääkin koittaa noita pihvejä ja koittaa myös sopisko ne paremmin mun veljen vatsalle. Jos se vielä uskaltaa maistaa tuon edellisen kokemuksen jälkeen. :D

   Poista