5/12/2013

Hälsans Kök kokkailuja

Tällä viikolla testailin vielä muutamat Hälsans kök-tuotteet Buzzadorin kampanjaan liittyen. Testissä olivat lihamureke ja kasvispyörykät.


Lihamurekkeesta valmistin nachovuokaa, johon tein itse tomaatti- sekä juustokastikkeen. Chiliä laitoin hieman liikaa, joten itse en oikein pystynyt ruokaa syömään. Hälsans kök:in lihamurekkeella on hieman harhaanjohtava nimi, tuote muistutti enemmän paistettua jauhelihaa kuin lihamureketta.


En oikein tykännyt tuosta lihamurekkeesta, samaa tavaraa saa itse soijarouheesta ja paljon halvemmalla. Sekä just niillä mausteilla ja suolamäärällä kuin itse tykkää.


Kasvispyörykät taas olivat oikein hyviä. Maku ja rakenne olivat aika lihaisia. Kasvispyöryköiden kaveriksi tein lohkoperunoita.
Kasvispyöryköitä tulen ehkä ostamaan jatkossakin, mutta lihamurekkeen jätän kyllä kauppaan.

4 kommenttia:

 1. Monessa blogissa ollu nyt näitä kokeiluja ja jakanut aika lailla mielipiteitä. Musta noi molemmat on maultaan ihan ok, mutta soija saa kyllä mahan turpoomaan niin että poks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä en taas ole huomannut, että soija turvottaisi mulla. Ihan hyvä sillä syön aika paljon soijapohjaisia tuotteita, ehkä vähän liikaakin.

   Poista
 2. nuo pyörykät näyttävät kyllä herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja ne kannattaa paistaa pannulla niin pinnasta tulee mukavan rapea.

   Poista