4/02/2013

Yhdeksän kirpputoriaKävimme viime viikolla sukuloimassa Kiuruvedellä. Yhtenä päivänä kävimme lumikenkäilemässä ja se oli niin mukavaa, ihan senkin takia, että koirat olivat loppupäivän ja sekä yön hyvin väsyneitä. Nojoo olin minäkin.
Matkalla piti tietysti käydä myös kirpputoreilla. Mies sai reissun aikana tarpeekseen kirpputoreista ja vannoi, että ei lähtisi kahteen kuukauteen kirppareille. Hähää mut toisin kävi, kun käytiin tänään yhdellä kirpparilla.


Kiuruveden kirpputorit olivat pieni pettymys, sieltä ei löytynyt kuin yksi iso pyöreä Riihimäen lasin purkki kolmella ja puolella eurolla.
Mutta Iisalmi yllätti, niille kirppareille on pakko päästä uudestaan. Iisalmen Onnenpyörä oli aivan loistava paikka sieltä löytyi Karhulan tölkki kansineen 6 eurolla. Olin jo siinä vaiheessa ihan taivaissa ja samasta pöydästä löytyi vielä kaksi kannetonta Riihimäen lasin tölkkiä 3 eurolla. Riihimäen kantti purkki maksoi 3,50e.


             Mies bongasi Onnenpyörästä myös Livalin työvalaisimen 5 eurolla.

Meno ja paluu matkalla pysähdyimme Jyväskylän kirpputoreille.
Seppälän kirpputorimarket oli hyvä paikka, vaikka monessa pöydässä olikin ihan ylihintaista tavaraa


Seppälästä löysin lasten retropussilakanan 3 eurolla, Biltonsin lautasen eurolla sekä hippopankin eurolla.
Fiskamin oranssi kulho löytyi Kirpparilla.fi kirppikseltä kahdella ja puolella eurolla. Nätti ku mikä kauneusvirheistään huolimatta.
Samasta paikasta on myös vihreä kivi joka maksoi vain 3 euroa.
Tytön pää ruukku/maljakko maksoi euron ja se löytyi Jyväskylästä Katariinan kirppikseltä.
Katariinan kirppis on varmasti yksi viihtyisimmistä kirppiksistä joissa olemme käyneet ja myynissä oli myös luomu elintarvikkeita sekä kaikenlaista ekotavaraa.


Tämän reissun jälkeen mun purkki kiintiö alkaa olemaan täynnä ja muutenkin paikat tuntuvat olevan täynnä tavaraa. Olisi varmaan hyvä aika pitää taukoa kirpputoreista, jos vaikka pari viikkoa malttaisin pysyä kaukana kirppareista.

1 kommentti:

  1. Olette kyllä mestareita tekemään löytöjä. Pitänee taas harjaannuttaa omaakin kirppissilmää pienellä kirppiskierroksella. :)

    VastaaPoista