4/05/2013

Uutta väriä seiniinMakkari on pian kokonaan maalattu. Kolme seinää maalattiin Tikkurilan kalkki sävyllä ja yksi seinä oikealla kalkkimaalilla, josta valitsimme tummimman sävyn. Nyt vaan odotellaan, että kalkkimaalattu seinä kuivuisi, jotta se voidaan maalata toisen kerran. En malta odottaa lopputulosta siitä tulee varmasti niin hieno. Innostuttiin muuten kalkkimaalauksesta kun luettiin Voikukkapelto blogia.

4 kommenttia:

 1. Mäkin oon ihaillut Voikukkapellon kalkkimaaliseinää ja hieman ehkä himottais toteuttaa sellainen meidän työhuoneeseen. Teidän seinästä tulee varmasti upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kalkkimaalausta, aika helppoa puuhaa loppujen lopuksi. Monta asiaa kyllä opin kalkkimaalauksesta, vihdoin kahden koko seinän maalauksen ja kahden osittaisen seinän maalauksen jälkeen se on täydellinen. Toisen kerran koko seinän maalauksen mokaaminen oli meidän molempien hölmöyttä ja sen voi välttää helposti. Kannattaa sutia aina katon rajasta lattian eikä maalata ensiksi yläosaa ja sen jälkeen vasta alaosaa, varsinkaan jos on kyseessä leveä seinä niinkuin meillä on.

   Poista
 2. Täällä sama juttu tuon kalkkimaalin kanssa. Tuskin maltan odottaa kuvia valmiista huoneesta :) ehkäpä itekkin inspiroituu tässä. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän laittaa alkuviikosta kuvia valmiista huoneesta. Tämä blogin kirjoittaminen on siinäkin mielessä loistavaa puuhaa, että saa ainakin asiat viimeistelyä kun tietää, että joku lukija odottaa postausta aiheesta :) Kivaa viikonloppua sinnekkin :)

   Poista