4/03/2013

Kirkasta

Meillä on puhtaat ja kirkkaat ikkunat, kiitos ihanan mieheni. Eilen löysin kirpputorilta Sarviksen niin kirkkaan väriset muovikipot 4 eurolla. Valopalloihin ostettiin kevään kunniaksi keltaisia palloja.
Kaikki muu on kirkasta paitsi minun mieleni, mikään ei huvita ja olo on niin vetämätön. Liekö syynä viime viikkoinen runsas lihan syönti vai vaan kevätväsymys... Ärsyttävää tämä kuitenkin on, huvittaa mutta ei kuitenkaan huvita ja jaksa. Mies on ollut viime päivinä kuin duracell-pupu ja vähänkö inhottaa katsoa kuin toinen oikein pursuaa energiaa. Tälläkin hetkellä se hyppelee ja touhuaa ympäriinsä hihkuen; nyt sekin homma on tehty! Mäki tahon olla duracell-pupu.

6 kommenttia:

 1. Voih, meilläkin täytyisi pestä ikkunat, mutta se on musta vaan ehkä inhottavin kotityö. Yleensä olen kanssa nakittanut miehen siihen hommaan. Ihanat Sarvikset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas jopa tykkään ikkunoiden pesusta, mutta en valita että mies teki sen tänä vuonna :)

   Poista
 2. Täällä sama homma.. Ei huvita ja koko ajan väsyttää.. Luulempa, että johtuu auringonpaisteesta.. Koko talven oli niin pimeää ja nyt kun aurinko paistaa ja heijastaa valoaan lumihangista, kirkkaus tekee väsyneeksi! Tosin, kuumemittarikin näytti 37.2 eli pientä lämpöä, kun normaalilämpöni on 36.7... Turha stressata! Eiköhän se energia löydy jossain vaiheessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kiva, että on kevät ja aurinko paistaa, mutta väsymys saisi hävitä.
   Mä en ole edes uskaltanut mitata lämpöäni, kurkussa nimittäin näyttää siltä,että monen viikon takainen angiina oliai tullut takaisin jossain muodossa. Ei huvittaisi yhtään hakea lääkäriltä uutta antibioottikuuria.

   Poista
 3. Oh! Teräväpiirtoa parhaimmillaan :) teillä on kyllä kadehdittava aarrehylly.

  VastaaPoista