3/07/2013

Teini
Minä kamppailen ikäkriisini kanssa ja samaan aikaan joku luulee minua teiniksi. Muutama päivä sitten konduktööri myi minulle junassa juniorilipun automaattisesti. Siis oikeesti näytänkö 16-vuotiaalta... Sain ainakin koko päiväksi hymyn huulilleni. Voivottelut omasta iästä jäivät siis ainakin vähäksi aikaa, ehkä muutamaksi kuukaudeksi kunnes täytän 25 vuotta. Voi luoja 25 vuotta!!

4 kommenttia:

 1. Muakin luultiin suunnilleen kuukausi sitten juonioriksi, kun menin bussiin. Kuski vaan totes, että "niiin, lastenlippu siis" ja olin vaan et "joojoo..". :) Kyllähän se, että näyttää viis vuotta nuoremmalta on ihan kiva, mut sit taas toisaalta en halua, että mua luullaan lapseks.

  Terv. Babyface

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D on se kyl ihan hauskaa jos pääsee halvemmalla. Hauskinta on, että multa ei oo kysytty Alkossa papereita 4 vuoteen. Ja kaupasta yritin ostaa viime syksynä yhen kaljan, en saanu :)

   Poista
 2. Multa kysyttiin viime vuonna keväällä paperit, kun ostin arvan. Joo.. Olin silloin 25 v. Kyllä hävetti kassatätiäkin. Muutama vuosi sitten kysyttiin ikää, kun menin pikkusiskojen kanssa katsomaan K-15 elokuvaa. Oli lipuntarkastajapoitsu hiukan punainen sen jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Sä pistit kyllä paremmaks :D

   Poista