3/20/2013

Keskellä viikkoa

Kasvit kasvaa ja kukkii, mutta miksi tuo rairuoho on niin harvaa... Laitoin niitä siemeniäkin ihan reippaasti.  Olisi vaan pitänyt ostaa ohraruohoa, vaikka se ei olekaan sama asia, mutta ainakaan se ei näyttäisi noin harvalta.
Onnistuin tänään samaan monet hyvät kuvat meidän koirista, mutta en tietenkään yhdessä, se on jo mahdotonta. Ei tämäkään helppoa ollut. Jedi luikkii heti pakoon kun kaivan kameran esille ja ei varmasti halua katsoa kameraan päinkään. Buffy taas on liian innokas, nuolee linssiä ja samalla kaataa minut nurin. Buffy nyt on muutenkin ollut taas "vähän" riiviö. Taitaa olla jo kevättä rinnassa, kohta ne uroksetkin rupeaa taas itkemään ja ulvomaan meidän Buffy tytön perään.

4 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihanat hauvvat!! Ja mitä tohon ohraan tulee, niin mun ohrat on kyllä aika surullista kamaa myös tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) onhan ne sulosia, vaikka välillä niiden kanssa hermot meneekin.
   Sinäkään et siis ole ruohon kasvatuksen mestari :D

   Poista
 2. Ihania koiruuksia! :) Ja tuo teidän olohuone näyttää kyllä niin viihtyisältä! Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sain muuten sulta loisto idean, kun kerroit vähän aikaa sitten, että sulla on lilat rahit kotona. Mä meinasin nyt tuoda keltaisen kaveriksi vähän tummaa lilaa meidän olkkariin, sohvatyynyjen muodossa. Lila ja keltanen on kiva yhdistelmä, miksi en olekaan sitä aikaisemmin muistanut. Että kiitos vaan ideasta :)

   Poista