3/19/2013

Keltaista, kiitos.

Mieheni halusi ostaa olohuoneeseen Ball-valaisimen ja se sopii kyllä aivan loistavasti yhteen meidän Valinten pallo jalkavalaisimen kanssa. Vähän tuo valaisin näyttää yksinäiseltä tuolla seinällä, mutta ehkä siihen tottuu tai sitten kaveriksi laitetaan tauluja tai jotain muuta. Valaisin on muuten tosi kätevä, koska pallo kiinnittyy runkoon magneetilla, joten valoa voi suunnata just sinne minne haluaa.
Pakotin mieheni viikonloppuna Viialan kirpputorille ja en pettynyt taaskaan, vaikka niin jo ehdin luulla. Viimeisestä pöydästä löytyi keltainen metallivalaisin 4 eurolla. Voi niitä riemunkiljahduksia.Mies osti itselleen Viialasta Iittalan tuopin 3 eurolla ja toisen samaan hintaan Hämeenlinnan Suurkirpputorilta.
Hämeenlinnan Fida on uudistettu "nykyaikaiseksi" ja mä en tykkää yhtään. Hinnat on noussut hirveästi ja muutenkaan sieltä ei saa enää samaa löytämisen riemua, kun paikat on niin siistit. Löydöt ja käynnit Fidassa on sen takia jäänyt vähiin, mies on varmasti siihen ihan tyytyväinen.
Säästöpossu norsu kuitenkin löytyi viimeksi eurolla sekä Riihimäen Lasin iso Kantti purkki 2 eurolla. Vielä noinkin halvalla lähti tuo purkki, kohta niilläkin on varmaan kymppi hintaa.
Pienemmän vihertävän Kantti purkin löysin Kirppulinna kirppikseltä hintaan 1,50e.
Kirppulinnasta ostin myös elämäni ensimmäisen pöllö-jutun, puisen pöllön 2 eurolla. Tuo pöllö oli jotenkin niin hauskan ja kajahtaneen näköinen, joten oli pakko ostaa se. Voitte vaan kuvitella mitä mieheni siitä tykkää...


Aarikan lasinaluset löysin Huuto.net:istä. Maksoin alusista 4,50 postikuluineen, mikä on kyllä kipurajani yläpäässä, mutta kun ne oli niin hienot ja aivan loistavassa kunnossa.

6 kommenttia:

 1. Ihanat valaisimet!!! Tiijäkkö meilläkin on keittiössä keltainen vanha valaisin! Se ei vain pääse yhtään näin hyvin oikeuksiinsa ku teillä. Mahti löytöjä. Itellekkin tuli heti kirpputorikuume. Pakko lähtee viikonloppuna kiertelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mulla on koko ajan kirpputorikuume ja se on niin vaarallista :) Ensi viikolla pääsen katsastamaan pohjois-savon kirpputoreja, kun mennään sukuloimaan. Tuskin maltan odottaa :)

   Poista
 2. Ihanan keltaista! Ja nuo tyynyt ylimmässä kuvassa on myös todella nättejä! Itsekin olen hurahtanut nyt keltaiseen varmaan ensimmäistä kertaa ikinä. :) Haluaisin tuoda olohuoneeseen jotain keltaisia yksityiskohtia, mutta harmi vaan, meidän rahit on liilan väriset eikä niihin saa ostettua valmiina uusia päällisiä. Pitäisi olla ahkera ja ommella itse. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä jo luulin, että mun keltanen kausi olis menossa ohi, mutta ei näköjään :)
   Sun ei varmaan auta muu kun surauttaa ompelukoneella muutamat päälliset, eihän se niin vaikeaa ole tommonen homma. Sanoo muuten yks joka just tajusi, että ei vieläkään ole päällystänyt veljelleen ja hänen tyttöystävälleen lupaamansa rahia :D Sen vois ehkä toteuttaa tässä keväällä :)

   Poista
 3. Te kyllä teette jatkuvasti ihania löytöjä kirppiksiltä! :) Musta tuntuu, että täällä Riihimäellä noi hinnat on kirppiksillä ihan pilvissä! :( Meillä myös vie tuo miehen kirpputorille suostutteleminen aina ihan oman aikansa :D Onneksi se sentään joskus suostuu lähtemään mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on käynyt kyllä ihan hyvä tuuri löytöjen suhteen :) Voi tosin johtua siitä, että ostetaan aika laajasti kaikkea, eikä vaan etsitä tiettyjä juttuja.
   Joo onhan siellä Riksussa hinnat aika kovia, mut kyllä sieltäkin löytöjä tekee. Pitää vaan olla mukaan tuuria ja hyvä haukankatse :)

   Poista