3/06/2013

Kello ajassa
Jippii meillä on kello joka ei jätätä. Vaikka olihan sitä jo ehtinyt tottua siihen, että seinäkello on 5 minuuttia myöhässä. Minulta ei siis heru ylistyssanoja Karlssonin kelloille, en tiedä oliko meidän entinen kello joku maanantaikappale.Eilen käytiin kirppiksellä ja sieltä löytyikin sen mieheni pitkään etsimä kahvimylly. Hintaa myllyllä oli vain 5euroa.


Minä löysin lasten yövalon 40 sentillä. Minulla on ollut lapsena samanlainen eri kuvalla, toivottavasti se on vielä tallessa...

5 kommenttia:

 1. Oi mikä kello! Teillä on kyllä hieno koti!

  VastaaPoista
 2. Söpö kahvimylly! Meiltäkin löytyy mummolta saatu vanha mylly, käytössä se on päivittäin, kun ei me enää osteta valmiiksi jauhettuja kahveja vaan papuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse juo kahvia, kun en tykkää sen mausta enkä keitetyn kahvin hajusta. Mutta kahvipavut taas tuoksuu musta ihanalle. Vielä ei olla koitettu tuolla myllyllä jauhaa kun meiltä löytyy myös sähkönen mylly.
   Mitä papuja olette ostaneet? Löytyykö jotain suosikkia?

   Poista
  2. Itsekään en juo kahvia kovin usein, mutta miekkonen litkii sitä päivittäin. Eipä meillä taida olla mitään suosikkia, vaihdellaan merkkejä rahatilanteen mukaan. :)

   Poista