3/02/2013

Iloinen!

Nyt olen niin iloinen, olen vihdoinkin terve!(tai ainakin melkein) Sairastuin maanantaina elämäni ensimmäisen kerran angiinaan ja toivottavasti oli myös viimenen kerta. En pystynyt 4 päivään syömään kunnolla mitään kiinteää ruokaa, kun kurkkuun sattui niin hitosti. Hyi mikä kamala tauti!


Iloinen olen myös sen takia, että löysin tänään Hämeenlinnan Kirjapörssistä Marimekon kirjan 15 eurolla. Jes, ensi viikolla rupeaa ompelukone laulamaan. Tai no ei varmaan rupea, sillä saimme viime viikonloppuna vanhan työpöydän myytyä ja tilalle ei ole vielä uutta.


Tilaamani Punainen Lintu - korvikset tulivat myös tällä viikolla Nousevasta Myrkystä. Ne on niin hienot, mutta eivät oikein pääse oikeuksiinsa minun korvissani, koska hiukseni ovat punaiset. Korvikset lähetän yhdelle tummahiuksiselle ystävälleni yllätyksenä ja itselle tilaan Mustat Lintu - korvikset.

4 kommenttia:

 1. Mitä materiaalia nuo korvikset on? Jännän näköiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on pyörän sisäkumia. Ei siis kumiallergisille :)

   Poista
 2. Onnea paranemisesta!! Viikon kestävä tauti alkaa omalla kohdalla kuulostamaan jo luksukselle. Mutta se kurkkukipu, ehkä se on kaikesta ankeinta... Onhan muuten kivat korvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä sullekkin paranemiseen, toivottavasti voittaisit tuon pitkään kestäneen tautisi pian!
   Mä en ole kokennut kyllä mitään niin helvetillistä kuin tuon angiinan aiheuttaman kurkkukivun. Se tuntui koko ajan ja niin kovana, ettei pystynyt edes nukkumaan, eikä särkylääkkeet auttaneet juuri mitään. Pitää toivoa, ettei tulisi enää mitään jälkitauteja.

   Poista