3/13/2013

Hoarder

Mun mies on sanonut, että musta tulee vielä hullu hamstraaja mummo, joka hukkuu kaikkiin tarjottimiinsa ja lasipurkkeihinsa. Ehkä, mutta toivottavasti ei. Voisin olla mielummin keräilijä, kuulostaa paremmalta.
Mutta kukin uskotelkoon itselleen mitä haluaa, onhan keräily on aina jonkinlaista ehkä hieman hulluakin hamstrausta. Mä ainakin hamstrasin jotain viime viikonloppuna.


Kävimme Koivukylän kierrätyskeskuksessa. Sieltä nappasin mukaani yhden lautasen 1,50 eurolla ja se sattui vielä olemaan Biltons eli mun lemppari. Jes!


Mies löysi itselleen jalkapallopelin. Sellaisen, jota hän aina lapsena halusi, mutta ei koskaan saanut.

Kävimme myös Vantaan Ikeassa, jossa sain täysin raakoja ranskalaisia sekä töykeää ja epäystävällistä palvelua kokilta. Raivostuttavaa, lähti niin vihaset palautteet Ikealle. Kauheat "traumat" jäi, en syö Ikeassa varmasti vähään aikaan.


Ikea käynnin jälkeen kävimme perhekirppis Lanttilassa. Paikka oli pienoinen pettymys, ihmisiä oli ihan liikaa ja pöydät liian pieniä. Jotain sieltäkin kaaoksesta kuitenkin tarttui mukaan. Riihimäen lasin purkki 4e, GMS lasinaluset 4kpl 1e sekä paksusta kankaasta valmistetun retro pussilakana 2,50e. Löysin samalla itselleni uuden keräily(hamstraus)kohteen, peltiset lasinaluset.
Kotimatkalla poikkesimme vielä Hyvinkään Haka-kirppiksellä. Sieltä löytyi kiva lasi 1 eurolla sekä niin ihana pikku kippo eurolla.

2 kommenttia:

 1. Tuo kippo on todellakin suloinen! Itse en ole tuollaisia kirpputoreilta vielä bongannut, vaikka kaunista astiaa sokerille etsinkin. Aluksi katsoin, että nuo lasinaluset muistuttivat ihan tauluja, joita lapsuudenkodissani oli seinällä. Ihania muistoja :)
  -Bella-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) olisi kiva löytää vastaavanlasia kippoja lisää, mutta aika harvoin tuollaisia tulee vastaan ja noin halvalla.

   Poista