2/15/2013

Makuuhuone
En ole aikasemmin tainnut postata mitään meidän makkarista, joten tässä niitä kuvia nyt olisi. Oli pakko napata kuvat nyt, kun huone on vielä entisellään. Sänky ja yöpöydät olisi menossa vaihtoon, samoin seinien väri ja verhot. Mieheni on kuulemma pian vuoden inhonnut seinien väriä sekä verhoja. Eli siis koko ajan kun olemme täällä asuneet, ei sitten viitsinyt sillon sanoa kun minä valitsin maalin ja verhokankaan.
Minä itse tykkään tuosta tyttömäisestä ilmeestä. Mutta menköön vaihtoon lähes kaikki, jos mies on sitä mieltä. Yksi mistä emme varmasti ikinä luovu on vaatekaappi. Se on oikeasti tosi vanha ja olen ostanut sen huutonetistä vanhaan asuntoomme. Toinen asia mistä en luovu on moottorisänky, vaikka se hieman mummomaista onkin. Vaivojeni eli jännitysniskani ja refluksitautini takia se on ihan ehdoton.
Yksi asia josta taas luopuisin heti on vaatekaapin päällä oleva mieheni miekka. En vaan tykkää siitä, se on niin terävä ja vaarallinen.

4 kommenttia:

 1. Olenkin odotellut, että postailisit ja nyt se tapahtui, kivaa :) Mainiosti sopivat yhteen tuo perhostaulu ja -tyyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kiva, että mun postauksia on kaivattu :)

   Poista
 2. Kivan näköistä. :) Meilläkin on samanlainen perhosjuliste Ikeasta. Enpä ole vaan vieläkään saanut aikaiseksi ripustaa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Huone tulee kyllä muuttumaan aika paljon, kaikki tyttömäiset jutut lähtee pois :( perhosjulisteesta en tosin luovu, ehkä sille voisi vaan ostaa hieman kevyemmät kehykset.

   Poista