2/11/2013

Kirppishai


Mun mies on oikea kirppishai. Hän löysi kirppikseltä 2,50 eurolla Riihimäen lasin Stella Polaris pullon. Aivan mahtava löytö.


            Lisäksi mies osti kirppikseltä Iittalan possu pullon, se on niin hauska.

                       
           Minä löysin vihdoinkin Aarikan vihreän peltipurkin ja vieläpä halvalla.
Jokin aikaa sitten löysin Fidasta 40 sentillä Ole Palsbyn pienen maustepurkin ja kaveriksi kirppikseltä sitten isomman 6 eurolla.  Tarjotin kokoelmakin kasvoi yhdellä tuollaisella puujäljitelmä pintaisella. Samoin kasvoi Sarvis-kokoelmakin, muovipurkki maksoi vain 20 senttiä. Miehelle oli pakko ostaa tommonen sokeripurkki, koska hän ei osaa annostella sokeria lusikalla siististi.
Hernaripurkin löysin vanhempieni kaapista, oli pakko napata mukaan, kun oli niin kivan näkönen.

Vietiin lauantaina omia tavaroita kirppikselle myyntiin, mies kävi tänään järjestelemässä pöydän ja oli kuulemma mennyt paljon tavaraa, varmaan noin 130 eurolla. Ihan kiva, niillä rahoilla voi sitten ostaa uutta roinaa. Mun pitäisi vielä laittaa huuto.nettiin myyntiin meidän työpöytä, vanha armeijan arkku ja toinen puinen arkku. Kun ne on saatu myytyä aiomme ostaa työhuoneeseen isomman työpöydän, johon mahtuu ompelukone, saumuri ja tulostin. Jeee!

5 kommenttia:

 1. Oi mitä löytöjä! Niin ihana toi teijän ruokailutila!

  VastaaPoista
 2. Olettepas tehneet hyviä löytöjä :) Itsekin just eilen pengoin vaatekaappeja ja löytyihän sieltä taas isot kasat myytävää! Pitäisi ottaa myös kirpparipöytä, mutta Riihimäen kirppareilla on taas ollut kamalan tyhjää, ehkä se kirppariväki taas kevättä kohti herää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä :) Just vähän aikaa sitten puhuin äitin kanssa, että ei Riihimäen lasia löydä enää halvalla kirpparilta ja nyt löytykin :)
   Mä tahdon sitten ehdottomasti tietää mihin kirpparille viet kamoja ja mikä on pöytänumero :)
   Mäkin huomasin muutama viikko sitten, että oli aikas tyhjää siellä Riihimäen Femmatorilla. Hämeenlinnassa taas pöydät on täynnä suosituilla kirppareilla.

   Poista
 3. Ihania löytöjä! Hauska tuo possu. :)

  VastaaPoista