2/02/2013

Helppo pestopasta

Mieheni teki eilen herkullista ruokaa ja vieläpä soijapaloista, niin mahtavaa. Oli niin luksusta istua kotona valmiiseen pöytään.
Annan nyt mieheni kertoa miten tämä "huijauskanapasta" valmistetaan.


Seuraava pasta on todella helppo ja nopea valmistaa.
Pastan voi tehdä soijapaloista tai kanasta.
PESTOPASTA
-Soijapaloja noin 2-3 dl (Voidaan korvata kanasuikaleilla)
-Kanaliemikuutio tai kasvisliemikuutio (ei tarvita kanaversiossa)
-5 dl vettä (ei tarvita kanaversiossa)
-Valkosipulin kynsi
-Mausteita (itse käytyin välimeren mausteseosta)
-Pestoa noin ½ prk
-Aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuna noin 1/3-½ purkkia

-Pastaa esimerkiksi tuorepasta käy hyvin. Keitä ohjeen mukaan.

Laita vesi, kanaliemi ja soijapalat paistinpannulle ja keitä kunnes kanaliemi on imeytynyt soijapaloihin. (Jos käytät kanaa niin paista kanat pannulla, ja mausta valkosipulilla sekä mausteilla.) Lisää valkosipuli hienonnettuna, mausteet ja paista soijapaloja hetki.

Lisää soijapalojen joukkoon silputut aurinkokuivatut tomaatit sekä pesto. Kaada sekaan keitetty pasta ja sekoita. Pasta on heti valmista eli eikun nauttimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti