1/18/2013

Valoa

Ihana päivä ja auringonpaiste. Ihana pakkanen. Buffy on aivan jäässä lenkeillä vaatekerroksistaan huolimatta, eikä paksuturkkinen Jedikään enää niin mielellään ulkona tepastele. Eilinen huono olo on jo lähes levätty pois. Mies touhuaa diy-projektin parissa ja tällä kertaa minä en pakottanut häntä tekemään sitä. Ehkä siis pääsen jo huomenissa kertomaan mieheni puuhista lisää.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo lamppu! Toi keltainen, mukavan retro.
  Nyt on pari päivää ollut kipakat pakkaset, mutta eihän se mitään haittaaa kun laittaa hyvin päälle ja toi ihana ihana aurinko lämmittää taivaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onneksi noi pakkaset jo hieman hellitti, kun meidän kumpikaan koira ei oikeen viihtynyt ulkona kun mittari näytti yli -20 astetta. Buffylla pitäisi varmaan olla joku untuvapuku, että se pärjäis :)

   Poista
 2. Hei,

  Löysin ikeakilpailun kautta blogiisi, kivalta näyttää. Mistä tuo olkkarin pöytä on? tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hauskaa, että löysit sitä kautta tänne, mua niin otti päähän kun yhteen kuvaan jäi se blogin vesileima vahingossa :)
   Sohva pöytä on Iskusta Tuokio nimeltään ja sitä saa neljässä eri värissä. Olen kyllä tykännyt pöydästä paljon, se on näppärän kokonen ja helppo siirtää.

   Poista