1/31/2013

Keep calm
Hyvästi Jessica Alba-juliste! Mies tilasi meidän työhuoneeseen hienon julisteen. Hän on viskien ystävä ja kyllä minäkin viskistä tykkään.
Harmittaa, kun tuo meidän lipasto on vähän liian matala sisältä, niin sinne ei mahdu meidän viskit esille. Pitää ostaa tästä lähtien vaan pieniä pulloja.


Tämä työhuoneen puolikkaan siisteys on muuten niin lavastettua, toinen puoli on täynnä rojua, jotka odottavat viemistä varastoon tai kirpputorille.Jos vaan jaksaisi.
Ostin kirppariltakin 70-luvun kaavakirjan siinä toivossa, että jaksasin tehdä itselleni jotain.
Vaatteita vaivatta...niin viissiin, kaikki tuntuu nyt niin vaikealta.
Nyt pitäisi ruveta tekemään ruokaa, eikä muuten huvita yhtään. Mies levittelee käsiään: "mä en osaa tehdä mitään muuta, ku pakasteruokia" ja pah! sanon minä! Kyllä se osais, mutta ei vaan jaksa. Mun ei siis auta muu kuin ryhdistäytyä ja leikkiä täydellistä emäntää.

6 kommenttia:

 1. Mistä tilasi, voisin hankkia omalleni synttärilahjaksi. Viskisieppo hänkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni tilasi jostain mistä voi tilata omasta kuvasta ja tilasi muuten vahingossa kaksi. Että jos haluat tommosen, niin voin kyllä myydä sulle...Jos vaan koko ja väri passaa. 15eurolla voisin myydä postikuluineen, sen verran me itse yhdestä julisteesta maksettiin.

   Poista
 2. Minulla odottaa mökillä samanlaiset ruskeat istumavehkeet muuttoa ja isompaa kotia! =) en malta odottaa ,ne on IHANAT! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl ihanat ja mukavat istua :)

   Poista
 3. Isännällä oli joskus aikanaan poikamiesboksissaan teidän tuolien kanssa samaa sarjaa oleva sohva. On kovasti ehdotellut, että tuotais se tänne meille, kun se on vielä hänen kotipuolessa jemmassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit semmonen sohva on kanssa niin hieno! Mä ainaskin antaisin heti tuoda semmosen kotiini,jos tilaa olis :)

   Poista