1/08/2013

GrapponiaLöysin viime perjantaina Viialan kirpputorilta Riihimäen lasin Grapponia kipon 12 eurolla. Mielestäni se oli kohtuuhintainen, joten en voinut jättää sitä sinne ja nättikin se on.
Ota ilmaiseksi pöydästä nappasin itselleni kirjan nätin kannen takia ja meinasin myös lukea sen. Joo, kirjan voi lukea. En tosin tiedä voinko aloittaa tästä kirjasta, kun kyseessä taitaa olla sarja..

7 kommenttia:

 1. Oho, mikä löytö. Ei todellakaan ollut paha hinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin. Voisi tulla samalla hinnalla vastaan useampikin, mut eipä sitä koskaan löydä juuri sitä mitä sillä hetkellä eniten etsii.

   Poista
 2. Meillä on lapsuuden kodissa ollut neljä samanlaista grapponia kippoa, kunnes eräänä päivänä suostuttelin äitin luopumaan niistä ja nyt ne asustaa omassa astiakaapissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mäkin tahtoisin lisää. Mietin vaan, että uskaltaisinko oikeasti käyttää niitä esim jälkiruokakippona..

   Poista
 3. Tuollaiset Grapponia värilliset lasit on tosi ihania! On toi sun löytämä kulhokin kivan näköinen :) Tuo marianne peltirasia on ihana! Jos itselläni olisi sellainen, tekisi mieli koko ajan marianneja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkin tykkään niistä värillisistäkin varsinkin siitä keltaisesta.
   Mariannepurkki on kyllä hieman vaarallinen, eilen katselin sitä ja tuli kauhea himo. Onneksi kello oli jo niin paljon, etten jaksnut lähteä kauppaan ostamaan karkkeja.

   En muuten tiennyt noista kynttilöistä, aivan ihania!

   Poista
 4. Oletko muuten nähnyt Aihio Grapponia kynttilöitä? Ne on myös todella nättejä :)

  VastaaPoista