12/21/2012

Ups mamma!!!


Arvatkaas kuka pissasi eilen ja toissapäivänä sohvalle?! No tietysti Buffy, likka tuntuu aina ruikkivan minne sattuu, kun lämpötila näyttää yli -10 astetta.
Onneksi sohvassamme on irroitettavat ja pestävät pääliset.
Tänään kävimme vielä ostamassa Pissa pois suihketta, jota sitten suihkuttelin sohvan runkoon, kun sinnekkin tuota pissaa oli mennyt. Haju lähti pois, ei haise pissa. Jes!


Suihkeen purkki sai nauramaan, kuten kuvasta näkyy siinä on pissaava kissa, joka sanoo ups mamma.
Ja hieman kirjoitusvirheitä on eksynyt mukaan: Kun vahinko sattuu - haja vain "lähtee pois"
No huumoria tässä tarvitaankin.

6 kommenttia:

 1. Meidän vanhemmat aikanaan luovutti meidän kissan kanssa. Sillä oli ihan oma kusisohva. Ei sitä hajua enää saanut pois, mutta ei se haitannutkaan ellei tuoliin istunut. Kun kissa kuoli tuli tilalle luonnollisesti uudet sohvat. Kyllä sitä jotenkin näin jälkikäteen miettii kuinka rakkaaksi lemmikki oikein muodostuu, kun siltä kestää ihan mitä vain. :D Vaikka kapinointiahan se vain on, minkäs eläinkään sille voi että vituttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kusisohva :D voi ei! Joo kyllä mäkin olen viime päivinä miettinyt,et miten kestän ton koiran juttuja, jotenkin sen vaan kestää kun se on niin rakas.

   Poista
 2. Mä luotan etikkaan! En tiedä mikä on (kiimanestopillerin anto venynyt?) kun meillä on nyt viikon sisään löytyneet pissit viltiltä, sohvalta ja sängynpeitolta ja kakat matolta. Kyllä olis ihan muutenkin riittänyt tätä joulusiivoamista, mutta joku neljästä kissasta haluaa ilmeisesti imeä musta loputkin virrat... No, jospa se pian loppuis? Toivon niin! Mut tosiaan tuo etikka neutralisoi kans noi hajut ja sit vielä pesen normaalisti pyykkikoneessa. Ainakin halpa konsti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi mä en tajunnut tota etikkaa, sehän sopii kaikkeen :) Toivotaan,että lirauttelu loppuu teilläkin.

   Poista
 3. Buffy! :D Pidän kovasti kisun nimivalinnasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buffy on itseasiassa meidän koira :) Kuva antaa hieman väärän kuvan, että olisi kissa. Mutta kyllä Buffy melkein kissasta menisi, on nimittäin aikamoinen kiipeilemään joka paikkaan ja hyppimään pöydille.

   Poista