12/19/2012

Tuhottu

Olipa ihana tulla kotiin kauppareissun jälkeen. Eteisen lattialla tervehti tuhottu kori, jonka olin vasta viikko sitten ostanut. Siinä se oli tuhantena palana.
Olohuoneen matolle oli levitelty kaikki huopapallot, vieressä kaluttu b-vitamiinipurkki ja pillerit siellä täällä.
Ja sitten se mikä otti eniten päähän, tänään paketoimani joululahja. Käytin paketointiin aikaa puoli tuntia, askartelin ja asettelin, tein sen rakkaudella. Tuhottu! Ja itse lahja oli myös pureskeltu ja täysin käyttökelvoton.
Suututti niin paljon, Buffy lähti pihalle jäähylle.
Harmittaa vieläkin.

7 kommenttia:

 1. Meillä Nasu-kissa oli yksi jouluaattoa edeltävä yö käynyt syömässä aattoateriaa varten varatuista fileistä jokaisesta vähäsen. Siinä sitä sitten oltiin käytännössä ilman joulun pääruokaa.. Otti hivenen päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Toi olisi ihan kamalaa. Pitääkin katsoa, ettei toi yks päätä varastaa jouluna koko kinkkua.

   Poista
 2. Voi ei! Tosi harmi, että meni lahjat puremaan rikki. Meillä ne on vielä saaneet olla rauhassa, ihme kyllä....
  Minkä rotuisia nämä teidän koirat ovat? Koiralajit eivät ole vahvinta alaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo kivaa... Buffy eli tämä tuholainen on Staffordshirenbullterrieri eli staffi ja Jedi on Japaninpystykorva. Staffit on kyllä luonnostaan sellasia, että tykkäävät pureskella ja käyttää leukojaan paljon. Kun olimme katsomassa Buffya vauvana sen kasvattajilla, söivät Buffyn äiti ja iskä mieheni kengän käyttökelvottomaksi.

   Poista
 3. Ikävä juttu! Mutta pitää kuitenkin muistaa, että rakkaat koirystävämme eivät varmasti tuhoa asioita kiusatakseen omistajaa. Useimmiten on kyse vain vahvasta siteestä omistajan ja koiran välillä. Kun koira jää yksin se luulee tulleensa hylätyksi ja omistajaansa ikävöidessään ja ajatelematta tuhoaa tavaroita. Toivottavasti joulunne sujuu kuitenkin hyvissä merkeissä vaikka näin kävikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eihän koirat sitä pahuuttaan tee, vaikka välillä siltä tuntuukin.
   Oma oli vika, kun en jättänyt Buffylle esim jotain herkkulelua kaluttavaksi, mutta luulin, että pitkä lenkki olisi väsyttänyt koirat. Ei ollut. Välillä Buffy on kotona niin kiltisti ja välillä, onneksi kuitenkin aika harvoin tuhoaa jotain.

   Poista
 4. Voi vitsit toi on inhottavaa! :( Mutta on kyllä sulosen näkönen koira! :)

  VastaaPoista