12/12/2012

Slow foodia ja joulukortteja


Tein kaalilaatikkoa pitkästä aikaa, se tekeytyi uunissa lähes 2 ja puoli tuntia. Miten kaali voi olla niin hyvää ja suussa sulavaa...
"Ei uskois, että tässä ei oo jauhelihaa vaan soijarouhetta" sanoi mieheni.
Satuin syödessäni lukaisemaan Rainbow puolukkahillon tuoteselostetta ja järkytyin. Puolukat ovat kiinalaisia! Siis mitä hittoa! Suomessa metsiin jää hirmusesti marjoja joka syksy ja sitten niitä raahataan kiinasta suomeen. Tai no Ruotsiin, jossa kyseinen hillo on valmistettu. Huh huh mitä touhua. Taidan ensi syksynä lähteä kerämään puolukat itse ja tehä ihan ite hilloa.Joulukortit valmistuivat jo viikonloppuna, väsäsin niitä yksin kun mies mökötti jostain. Ainiin se taisi johtua siitä keittiön hyllystä, jonka laitoin hänet tekemään. Hienosta hyllystä lisää lähipäivinä.
No mut nyt on kuitenkin kortit punaisessa kuoressa ja enää yksi osoite puuttuu, sen selvitän huomenna.  Sitten kortit lähtee postiin ja toivon, että ne säilyvät ehjänä.
Liikaa en korteista viitsinyt paljastaa, sillä muutama kortin saaja lukee blogiani.


Huomenna on kiva päivä, menen eläkeläisten kanssa Tampereelle katsomaan Liz musikaalia, jonka toisessa pääosassa on Maria Lund. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti