11/11/2012

Isänpäivä


Vietimme isänpäivää vanhemmillani ja teimme hyvää ruokaa. Pikkuveli ja hänen tyttöystävä tulivat myös syömään.


Alkuruoaksi tein poron sisäfileetä ja puolukkakastikketta. Kaikki saivat onnettomat palat poroa, alkupalat olivat kerrankin oikeaa ravintolakokoa.


Pääruoaksi Äitini teki Irmelin vierasherkkua ja herkkua se kyllä onkin. Äitini teki viime vuonnakin tuota herkkua iskälle, siitä taitaa kehittyä perinne. Irmelin vierasherkun ohjeen äiti on saanut äidiltään, joka taas on saanut sen erään kartanon rouvalta aikoinaan. Mummini on kuulemma ollut auttamassa rouvaa kun tämä on tehnyt tätä ruokaa vierailleen. Laitan ohjeen tännekkin myöhemmin, jotta tekin voitte tehdä tätä herkullista ruokaa. Onko kyseinen ruoka kenellekkään tuttu? Netistä ei ainakaan näyttänyt ohjeita löytyvän tuolla nimellä.


Jälkkäriksi tein elämäni ekat creme bruleet ja maku oli ihan täydellinen.

Minä tein iskälle lahjaksi kassin, jossa hän voi sitten kuljetella eväitä töihin. Kassi on tehty vanhoista sähköpiirustuksista ja kristallimuovista. Sähköpiirustukset olen saanut iskältäni, joka on siis sähköasentaja.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Isänikin tykkäsi kassista ja minäkin olin lopputulokseen tyytyväinen. Näyttää kyllä kuvassa tosi ryppyseltä, ei oikeasti ollut noin ryppyinen, johtuu varmaan tuosta salamasta.

      Poista