11/29/2012

DIY Joulukalenteri

Tein miehelleni joulukalenterin ja olen hieman kade. Mäkin tahtoisin avata joka päivä luukun ja löytää sieltä yllätyksen. Kaikkia pusseja en ole vielä ehtinyt täyttää, mutta suurimman osan kuitenki.
Löytyy jotain syötävää, jotain päälle pantavaa, muutama hyödyllinen pikkuesine ja myös muutama palvelus minulta miehelleni.


Tein pussit itse hyllypaperista, nopeammin olisin selvinnyt jos olisin ostanut valmiit paperipussit.
Puiset numerosydämmet löysin Tiimarista alekorista, maksoivat vain 2 euro. Sydämmet kiinnitin pusseihin kaksipuoleisella teipillä.
Meinasin ensin liimata pusseihin tulostettavat numerot, mutta päädyin kuitenkin puisiin, kun olin ne jo jemmaan ostanut. Nuo tulostettavat numerot löytyvät täältä
Virkkasin neljä pitkää nauhaa, johon kiinnitin pussit hiusklipseillä. Etsin puisia pyykkipoikia, mutta Tiimarista löytyi siihen hätään vain pieniä jouluaiheisia puisia pyykkipoikia, jätin ne kauppaan, koska halusin jotain yksinkertaisempaa.
Hiusklipsit löysin Hämeenlinnan lahjabasaarista, ne maksoivat euron.
Kiinnitin virkatut naurut pusseineen teipillä seinään, ei pysynyt ihan pienellä teippimäärällä, joten jouduin teippailemaan pussien väleistäkin. Mutta eipä tuo haittaa, näyttää silti ihan hyvältä.
Jos minua rupeaa nuo väliteipit tympimään niin kiinnitän ylhäältä ensin jollain superteipillä ja siihen lätkin hienompaa teippiä päälle tai sitten naulaan surutta neljä naulaa ja ripustan narut siihen. Katsotaan totunko noihin teippeihin.

4 kommenttia:

 1. Vitsi miten ahkeraa! Mäkin olen joka vuosi haaveillut tekeväni joulukalenterin, mutta en ole koskaan ryhtynyt tuumasta toimeen! Ehkä ensi vuonna sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olin ahkera :) Ensi vuonna meinasin tehdä jonkun kankaisen version sitten hyvissä ajoin enkä jätä niin viime tippaan sen tekoa.

   Poista
 2. Voi vitsit, aivan ihana kalenteri! :)

  VastaaPoista