10/04/2012

UUTTA JA VANHAA

Minä koen jonkinlaista ahdistusta, kun astelen vaatekauppaan ostamaan itselleni vaatteita. Musta vaatteita on hauskempi ja helpompi ostaa kirpputoreilta.
Miehelleni taas ei juuri koskaan löydy vaatteita kirpparilta. Johtuu varmaan siitä, että kirppiksillä, jossa me käymme on heikko tarjonta miesten vaatteita. Mies tilasi itselleen Stadiumista untuvatakin sekä Sorelin kengät. Hienot on molemmat ja varmasti lämpimät ja kestävät. Rakastuin noihin sorelin kenkiin, koska ne ovat varmaan loistavat kun vie koiria loskakeleillä ulos. Toivottavasti mies tilaa mulle omat sorelit.

Mun ostokset on sitten ylläri ylläri kirppikseltä. Hämeenlinnassa Hämeentien kirppiksellä on nyt muuten todella paljon 60-70 luvun vaatteita myynnissä ja suurin osa vaatteista maksaa vain euron. Pitää varmaan käydä siellä uudestaan lähipäivinä.

                       Neulospaita 1€ hihoja pitää lyhentää ja kaventaa.

                      Kangas 2€ kirpparilla en pahemmin kangas tutkinut,
                      mutta kotona se paljastui suomessa painetuksi.
                      Suunnittelija on Nana Suni.
                      Yritin etsiä Sunista tietoa netistä, mutta heikosti löytyi.

                 Iso kangaspala 1€ kangas oli pussissa ja luulin ostavani trikoota.
                 Mutta eipä ollut, ehkä joskus teen siitä itselleni vaikka tunikan.

                                       Pikkuinen kori 1€


En vielä varmaan ole ylpeillyt mun parhaalla löydöllä ikinä. Lipastolla. Löysin lipaston keväällä Huuto.netistä 10 eurolla. Myyjä oli laittanut lipaston kunnoksi huonon, odotin siis jotain kauheeta romua. Ei onneksi ollut, kannessa on kulumaa ja jälkiä, mut ei ne mua haittaa. Tää on mun aarre. 


2 kommenttia:

  1. Oi että, täähän on ihan samaa sukua kuin se meidän kirjahylly! (http://goingtorain.blogspot.fi/2012/09/tunnelmia-menneista-kampista-osa-12.html) Tuommoisen ottaisin itsellekin oitispaikalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sopisi täydellisesti teidän kirjahyllyn kanssa :)

      Poista