10/03/2012Tänään jaksoin vihdoin siivota, imuroin ja pesin lattiat.
Uusi kaukosäädin tuli, sain siis tallennettua Paris Hiltonin maailman. Joo tiedetään, turha ohjelma, mutta siksi siitä tykkäänkin.
Mies tuli kotiin työreissulta, minä ja koirat oltiin siitä onnellisia ja innoissaan.
Tajusin, etten ole viidessä kuukaudessa onnistunut tappamaan kodin onnea, edelleen se jaksaa vihertää. Edellinen kodin onni taisi säilyä hengissä alle kaksi kuukautta. Minusta on siis tullut parempi huonekasvienhoitaja.
Nyt laitan aivot narikkaan ja sukellan Paris Hiltonin maailmaan.

5 kommenttia:

 1. Nuo sun tarjottimet on niin ihania!!! :) Haluu kans lisää! Ja tuo hyllykkö missä on noita purkkeja ym. Onko se joku kirpparilöytö vai olisikohan sitä mahdollisesti jossain myynnissä? (Lasten kirjat ym. ylhäällä säilytettävät lelut kaipaisivat juuri tuollaista ratkaisua!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mun pitää hieman hillitä itseäni,ettei noita tarjottimia tulisi enää lisää.
   Hyllykkö on ikeasta. Löytyy täältä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S59891235/ ja siitä on kaksi eri kokoa. Itselläni on pienempi koko ja silti tavaraa mahtuu paljon. Ja hyllylevyt saa joko valkosena tai puunvärisenä.

   Poista
  2. Kuinkas sattuikaan! Lähdemme huomenna Tampereelle joten täytyykin käydä piipahtamassa ikeassa! Kiitos paljon tiedosta! :)

   Poista
 2. Munkin mielestä tuo sinun tarjotin kokoelma on tosi kiva. Kirpparilta? Oletko kerännyt jo pitkäänkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kirpparilta ja Fidasta olen haalinut. Lähes kaikki Aarikan tarjottimet oon löytäny Fidasta ja tosi halvalla. En kyllä ole pitkään keräillyt, muutaman kuukauden. Pari päivää sitten kävin kirpparilla ja sieltä olisi taas löytynyt tosi ihania tarjottimia halvalla, mutta maltoin mieleni ja jätin jollekkin toiselle, tuo mies kun ei hirveesti tykkää,et raahaan jokaikisen tarjottimen kotiin :)

   Poista