10/22/2012

Satunnainen ituhippi

Mieheni on alkanut kutsumaan minua ituhipiksi. Voin kyllä sanoa, että minun ituhippeilyni on aika satunnaista. Sen todistaa tämän päivän aamupala: donitsit, en taida ottaa tavaksi.


Kävimme eilen Hyvinkällä uudessa kauppakeskus Willassa, siellähän on nyt kaikki jopa New Yorker, ehdottamasti lempikauppani näistä halpis vaatekaupoista, toinen kauppa on pian tulossa Ideaparkkiin.Willasta löytyy myös ekokauppa, jonka nimeä en muista. Sieltä ostin tattarimuroja ja raakasuklaa patukan.Patukka oli kallis, mutta hintansa veroinen. Niin tuhtia tavaraa, että en pystynyt syömään kuin pikkuisen palan ja makeanhimo pysyi hyvin poissa.
Viime perjantaina tehtiin miehen kanssa aika huti hankinta, sieni-ja kasvikuivuri. Suppilovahveroita yritin kuivattaa, mutta ne vaan kärahtivät kaikesta kikkailusta huolimatta. Ottaa päähän. Netistä oltiin luettu arvosteluja tästä OBH Nordican kuivurista ja jotkut olivat tykänneet ja toiset taas lytänneet laitteen, me kuulumme nyt jälkimmäisiin. Lisäksi saunassa kuivattamani suppikset olivat myös menneet pilalle. Koko kämppä haisi niin pahalle, pidäteltiin mieheni kanssa molemmat oksennusta. Roskiin meni monta litraa sieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti