10/05/2012

CIABATTAA, JÄTTIKATKARAPUJA, CHILIÄ, INKIVÄÄRIÄ JA VALKOSIPULIA

Ohje kirjasta Jamie Oliver Alastoman kokin onnenpäivät. Suussa sulavaa ja niin helppoa ja nopeaa.


2-4 annosta

- 4rkl extra virgin oliiviölyä
- 1 peukalonkokoinen pala tuoretta inkivääriä
- 2-3 valkosipulinkyntttä
- 2-3 punaista chiliä
- 16 kokonaista jättikatkarapuja (me käytimme 200g jättikatkarapujen pyrstöjä, jotka olivat pakaste. Jos käytät pakasteita huomioi rapujen sulatusaika)
- 1 sitruuna
- 1 kunnon kourallinen persilijaa (ei käytetty. Värin vuoksi laitoin ruokaan hieman ruohosipulia)
- merisuolaa
- vastarouhittua mustapippuria
- ciabattaa (ostimme yhden paistovalmiin ciabatan)

Kuumenna suuressa paistokasarissa tai wokissa noin 4 rkl oliiviöljyä. Lisää raastettu inkivääri, ohuiksi siivuiksi leikattu valkosipuli, pilkotut chilit, joista on poistettu siemenet sekä ravut. Paista noin 3 minuuttia, vähennä lämpöä ja purista sekaan 1 sitruunan mehu. Lisää persilija ja pari lorausta oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele hetki ja ota pannu levyltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti