9/03/2012

VANHAT KARTATMies toi mulle eilen töistään vanhoja, käytöstä poistuneita karttoja. Mä olen niin innoissani niistä, tarkoitus olisi saksia niitä ja luoda niistä jotain uutta. Yksi kartta vuodelta 1970 taitaa tosin päästä seinälle sellaisenaan, kunhan vaan keksin paikan. Rullasin kartat ja laitoin ne kirppikseltä 2 eurolla löytyneeseen koriin. Halpaa sisustamista.

2 kommenttia:

 1. Kartat ovat kauniita (mieheni olisi varsin kiinnostunut noista!). Mutta tuo teidän "apteekkarin kaappi", tai millä nimellä tuota kivaa lokerikkokaappia nyt kutsuukaan, on ihan mahtava! Toivottavasti joku päivä muakin vastaan tulee jotakin lähes vastaavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) mieheni kertoi kuinka näitä karttoja hävitetään,laitetaan paperikeräykseen tai poltetaan niiden työpaikalla. Törkeää sanon minä, mutta eipä ne tee enään mitään niillä. Mä olen sanonut miehelleni,että saa(tai siis täytyy) roudata näitä lisää kotiin.
   Tuosta lipastosta oli kyllä hurja taistelu huuto.netissä. Maksettiin mielestäni siitä reippaasti yli sata euroa, mutta on se kyllä sen arvonen. Joku puuseppä on kyllä nähny paljon vaivaa sen tekemisessä, laatikot on tehty aivan uskomattomalla ammattitaidolla, eipä semmosia paljon nykypäivinä näy. Suosittelen taistelemaan kynsin ja hampain jos joskus vastaavanlainen eteen sattuu. On niin kätevää kun kaikki tilpehöörit saa piilotettua laatikoihin.

   Poista