9/12/2012

PAKETTI TULI


Se tuntuu hieman joululta, kun avaa postista tulleen paketin, vaikka tietääkin mitä paketissa on.
Tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta luonnonkosmetiikkaa, jopa luomivärin. Hhmm...osaankohan laittaa sitä luomilleni..?
Lisäksi tilasin OptiMSM jauhetta, jonka pitäisi olla erinomaista luuston, nivelten, lihaksiston sekä hiusten hyvinvoinnille. En tiedä, mutta koitetaan. Jos tulisi edes lumevaikutusta. 
Olen yli viikon kärsinyt jalkakivusta, penikat vissiin vaivaa ja lisäksi on tuo saakelin polvikipukin. Särkylääkkeiden, kylmä-ja kipugeelien sekä suomalaisen sisun kanssa on jotenkin pärjäilty. 
Ehkä ei kannattaisi aloittaa pyöräilyharrastusta noin rajusti ja varsinkaan vääränlaiset kengät jalassa. Ehkä opin taas tästäkin jotain...
Huomenna lähdetään Evolle eräilemään, katsotaan mitä jalka sanoo siitä...
Lainasin vähän aikaa sitten kirjastosta loistavan ruokakirjan, Kausiruokaa herkuttelijoille ja ilmastonystäville. Tämä pitää ehdottomasti hommata omaan kirjahyllyyn. Suosittelen.

2 kommenttia:

  1. Tuo Kausiruokaa herkuttelijoille olisi kyllä niin nappi kirja tännekin, pakko taas piipahtaa kirjastossa. Ja olisi kyllä hyvä varmasti ihan joka kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä varmasti olisi. Itsekkin olen tuntunut unohtavan, mitä kaikkia kotimaisia juureksia ja kasviksia sitä on olemassa ja miten niitä voi käyttää.

      Poista