7/03/2012

TYÖHUONE

Vihdoinkin meillä on sellainen, työhuone. Asuimme aikaisemmin kerrostalo kaksiossa, jossa tilaa oli aivan liian vähän. Jouduin aina ottamaan ompelukoneen kaapin kätköistä ja siirtämään sen taas pois ruokapöydältä ruokailun ajaksi. Nyt ompelukone saa olla omalla paikallaan työpöydällä, luksusta.


Mies vastasi työhuoneen sisustuksesta. Hän valitsi Marimekon kaivo verhot ja Vallilan tapetin. Lasiliukuovellinen kirjahylly on löytö huuto.netistä samoin kuin vanhat nojatuolit. Äitini hieman kauhisteli nojatuoleja,sillä heillä oli aikoinaan samanlaiset hänen lapsuudenkodissaan. Vanha iso arkku on armeijatavaraa, mies on tuonut sen kotiin töistä ja maalannut harmaaksi.Villamatto on ostettu Kodin ykkösestä 30 eurolla. Mikä mahtava löytö, sillä ovh oli 120 euroa.  
Matto tosin vaihtuu lähiaikoina taljaan, sillä miehelleni tulee nykyisestä matosta liikaa mieleen joulu. Työtuoli taas vaihtuu punaiseen satulatuoliin.  
Lisäksi mieheni haavelistalla ovat Hay DLM pöytä mustana sekä Jielden Signal valaisin harjatun teräksen värisenä. Kelpaavat mullekkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti