7/09/2012

KOTONA


Palasimme lauantai Tallinnan reissulta. Kiva matka, joka ei tosin sujunut ihan mutkattomasti. Molemmista kameroista loppui akku, enkä minä hölmö ollut muistanut ottaa latureita mukaan. Mä sain kauhean kohtauksen, kun tajusin asian ja mies vaan ihmetteli miten mun maailma voi kaatua jonkun kameran takia. No ottelin sitten loppuajan kuvia miehen puhelimella, mutta monta ihanaa asiaa jäi kuvaamatta.
Matkan aikana tuli kyllä syötyä hyvin, ehkä vähän liiankin hyvin.
Kävimme yhtenä iltana syömässä Olde hansassa, josta siis saa Tallinnan parasta hunajaolutta. Viime kerralla kyselimme tarjoilijalta minkä merkkistä olut on, mutta se on kuulemma valmistettu vain heille, eikä sitä saa muualta.

Mielestäni parhaat ruoat söimme venäläisessä ravintola Troikassa. Mies otti lihapataa ja minä sienillä täytetyn kanarullan. En ymmärrä miksi en ole aikaisemmilla Tallinnan reissuilla syönyt kyseisessä ravintolassa, hinta-laatu suhde on nimittäin aivan loistava.


Mäkissä ja Hesessäkin tuli lounasta syötyä. Mutta ehdottamasti paras lounas oli Silk sushi baarissa, jossa söin keiton, salaatin sekä sushia. Hintakin oli vain 5,50. Mies ei uskaltanut syödä mitään "eksoottista", joten hän söi kanasalaatin.Yhtenä hyvin kuumana päivänä kävimme Karnaluks:issa, josta mukaan tarttui mustia matonkuteita. Mä menin täysin sekasin ja lukkoon siitä lankavalikoimasta,enkä osannut ostaa yhtään lankaa.


Lauantaina kävimme Telliskiven kirpputorilla. Ihan ok kirppari, olisin vaan toivonut,että siellä olisi ollut enemmän astia- ja muita roinamyyjiä. Naisten vaatteita oli paljon ja melko halvalla. Joimme F-hoonella oluet. Olutvalikoima oli kyllä loistava, sieltä löytyi nimittäin belgialaista Kwak olutta. Olisi kyllä ollut kiva juoda kyseinen olut sen omista laseista tai edes lasista, mutta tarjoilija ei sitä meille tarjonnut. Pyhäinhäväistys mieheni mielestä.
Samalla reissulla tuli myös kokeiltua ratikalla matkustamista Tallinnassa. Kätevää ja halpaa. Vaikka ratikka olikin yhtä kuuma kuin sauna.
Matkustaminen on kivaa,mutta pirun rankkaa. Ihanaa olla kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti