7/17/2012

KATKARAPUPASTA

Nopeasti valmistuva ruoka. Mieheni sanoja lainaten; hyvää on, kun ei tarvii edes laittaa ketsuppia.




Katkarapupasta 4:lle

-180g katkarapuja
-400g pennepastaa
-4rkl oliiviöljyä
-6 aurinkokuivattua tomaattia
-1 punainen chili
-4 valkosipulinkynttä
-1tlk artiskokansydämmiä
-2rkl pinjan-/kurpitsansiemeniä
-1 pieni tlk kalamataoliiveja
-1 ruukku basilikaa
-parmesaanilastuja

Keitä pasta. Paahda pinjansiemenet/kurpitsansiemenet kuumalla pannulla ja siirrä pannulta pois. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi. Pilko chili ja valkosipulinkynnet. Leikkaa artisokansydämmet pienemmiksi.Kuumenna oliiviöljy isolla paistinpannulla tai kasarissa. Lisää valkosipulit ja kuullota ne. Lisää katkaravut ja vähän ajan päästä keitetty pasta, tomaatit, chili, artisokansydämmet ja pinjansiemenet/kurpitsansiemenet. Kuumenna ja lisää joukkoon oliivit, basilikanlehdet ja parmesaani. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti