6/08/2012

PUNAPÄÄ


Ihanaa kun hiukset kunnossa. Kävin eilen kampaajalla Hämeenlinnassa. Hiukseni värjättiin nyt toista kertaa kasvivärillä kampaajan toimesta, itse taisin viime syksynä värjätä hennalla kaksi tai kolme kertaa. Olen kyllä täysin hullantunut kasvivärjäykseen, enkä aio enää normiväreillä tukkaani värjätä. Hiukset on paremmassa kunnossa ja kiilto ei lähde muutaman pesun jälkeen pois, niinkuin normiväreille käy. Ja väri on sellainen jota ei normiväreillä saa.  
Minulla kampaajan laittama kasviväri pysyy hyvänä reilut 2 kuukautta. Nyt edellis kerrasta taisi olla lähemmäs kolme kuukautta, sitten alkoi tyvikasvu häiritsemään, mutta latvoissa väri olis pysynyt hyvänä ja kiiltävänä.

Värjäsin viime syksynä hiuksiani Santen hennavärillä, väri ei pysynyt kauhean hyvin ja se oli hankalaa levittää ja haisi paljon voimakkaamalle kuin kampaamon kasviväri. Muutenkin käyttämässäni kampaamossa on paljon vähemmän hajuja, kuin "normi"kampaamoissa. Yleensä kun astuu kampaamoon sisään tulvahtaa nenään lakan ja hiusvärien voimakas tuoksu, mutta tuolla tuoksuu henna ja yrtit. Minä tykkään.Voin kyllä suositella kaikille kasvivärjäystäParempaa itselle ja ehkä vähän ympäristöllekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti