6/01/2012

LIEKEISSÄ



Grillaaminen on mukavaa puuhaa, voisin grillata näin kesällä joka päivä. Tosin nyt, kun meillä on vaan hiiligrilli, niin se on aika työlästä hommaa. Toivottavasti saadaan kesän aikana kaasugrilli.  
Tänään grillasin broilerin koipireisiä,joita sai kyllä grillata pitkään. Ensin 20min, jonka jälkeen folion sisällä n.20min. Ja hiemanhan nuo koivet kärähtivät pinnasta, kun koko grilli oli välillä ihan liekeissä öljyn takia. Mutta herkkua olivat.
Glaseerasin koivet tällaisella soossilla:
-3rkl bbq kastiketta
-4rkl öljyä
-2rkl paprikajauhetta
-2rkl valkosipulijauhetta
-mustapippuria
-suolaa






Lisäksi grillasin kevätsipulia folionyytissä öljyn, suolan ja mustapippurin kanssa sekä halloumjuustoa.
Ruoan kanssa juotiin Cono Sur luomuvalkoviiniä. En juuri huomannut eroa tavalliseen Cono Sur:iin, samalla tavalla ainakin nousi päähän kuin ei luomu. Tulipahan edes parempi mieli, kun kerrankin pöydässä oli jotain luomua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti