5/24/2012

VALMIS


On ihanaa sanoa, että valmista tuli. Sain tänään istutettua gojimarjapensaan, karviaismarjapensaan, pensasmustikan sekä loistokärhön. Lisäksi revin pihaltamme lähes kaikki rikkaruohot pois, onneksi on pieni piha.
Pienoiskasvihuone on kurja näky, kun lähes kaikki kasvit ovat nuukahtaneita, kastelusta ja hoidosta huolimatta. Voikun saisin edes yhden tomaatin taimen pysymään hengissäKasvihuoneen olen tilannut biltemasta, yllättävän tukeva, kun ajattelin se olisi sellainen, joka kaatuisi heti pienestä tuulesta.Tein aikaisemmin tänä keväänä puisen kukkalaatikon,vielä pitäisi toinen tehdä etupihalle. Yllättävän helppoa ja nopeaa. Ja halpaa, sillä laudat olen saanut isältäni, joka on ne jostain napannut ilmaiseksi mukaansa. Haaveissa olisi myös rakentaa istutuspöytä pienoiskasvihuoneen viereen.
Sain valmiiksi myös terassikalusteiden pehmusteet, vielä muutama tyyny pitää tosin ommella. Kankaan olen löytänyt fidasta, se on jotain suomalaista tuotantoa. Ensin en olisi raaskinut leikata niin kaunis kuvioista kangastamutta hyvät niistä tuli. Täyteenä käytin vaahtomuovia, joka tuli meidän sohvan paketin mukana. Mies olisi heittänyt ne roskiin, mutta onneksi pistin vastaan ja säästin ne. Takapuolella on jämäkkää verhoilukangasta ja nappikiinnitys, niin pesu on helpompaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti