5/19/2012

TACOPIIRAKKA

Super hyvä karppaajan tacopiirakka. Ohje on kirjasta Karpin tapaan keittokirja.


TACOPIIRAKKA
4-6 annosta

Pohja
4 munaa
1 dl kermaa
2 rkl voita

Täyte
400 g jauhelihaa
1 valkosipulin kynsi
1 rkl tomaattisosetta
2 rkl taco-maustetta
½ dl vettä 
kirsikkatomaatteja
1 sipuli
2 dl juustoraastetta
1 dl kermaa
½ dl creme fraichea

Lämmitä uuni 225 °C, kiertoilmauuni 200 astetta. Sulata voi piirakkavuoassa uunissa. Vatkaa munat ja lisää kerma, laita vuokaan. Paista pohja kullanruskeaksi eli noin 15min. 
Anna jäähtyä.
Paista jauheliha, valkosipuli ja sipuli,sekä mausteet. Lisää vesi ja anna kiehua, kunnes vesi on haihtunut. Sekoita juustoraaste kermaan ja creme fraicheen. Lisää jauhelihaseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit piirakan päälle. Kaada juustoseos päällimmäiseksi. Paista uunissa 10-15 min kauniin väriseksi.

1 kommentti:

  1. Mmnamm, näyttääpä herkulle! Tämä resepti pitää laittaa muistiin! :)

    VastaaPoista