5/10/2012

SYNTTÄRIT
Tänään juhlittiin minun synttäreitä, virallinen päivä oli jo eilen  ja yllätys, yllätys mies tietysti unohti sen. Tuli vaan muina miehinä kotiin, ei onnitteluita,ei kukkia!! Onnittelut tuli vasta kun olin huomattanut, että mä täytän tänään 24. Tänään mies korjasi tilanteen ja tuli kotiin ruusujen kanssa. Sain myös mummultani ja vaariltani ihanan lintuhäkin, jossa on ruusu. Sain myös lahjaksi hackmanin wok-pannun,joka tuli tarpeeseen, sillä vanha pannu ei toimi enään meidän uuden kodin induktioliedellä.

Tarjosin vieraille kinkkupiirakkaa ja valkosuklaa-daimkakkua, ohje löytyy hellapoliisin sivuilta. Oli kyllä hyvä kakku,ei liian makea,vaikka kauhistelinkin sokerin määrää,joka ohjeessa on.Tarkoitus oli myös tarjota macaroneja,mutta ne saivat jäädä jääkaappiin. Niistä tuli tosi pahoja,hyi.
Voikun voisin sanoa,että en enää ikinä tee macaroneja,mutta en voi, sillä olen lupautunut tekemään niitä kaverini häihin. APUA.
Tein macaroneja ensimmäistä kertaa,seurasin orjallisesti ohjetta, siivilöin kiroillen mantelijauhoja ja tomusokeria, pursotuskin meni päin pyllyä ja macaroneista tuli jättimacaroneja. 
Annoin niiden olla uunissa juuri sen ajan mitä ohjeessa sanottiin,mutta raakoja ne silti olivat ja eikun takaisin uuniin.
Ajattelin, että annetaan nyt sitten olla kunnolla uunissa ja olivathan ne, ylikypsiä tuli. Hitto voiko pikkuleipien tekeminen olla noin vaikeeta. 


2 kommenttia:

  1. Oi! Onpas sulla ihana blogi ja koti! Hurjasti hyvän tuntuisia reseptejä, joita on kyllä pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja tervetuloa lukijaksi.

      Poista